El Mallorca perd 2-1 a Sevilla i afrontarà un partit agònic al Nuevo Mirandilla

El conjunt de Javier Aguirre no aconsegueix puntuar en el primer desplaçament de l'equip aquesta setmana; els vermells continuen a sis punts del descens i del Cadis, el seu pròxim rival

22/04/2024

Muriqi lamenta una ocasió perduda davant el Sevilla / EFE

El Mallorca continua a sis punts de la zona de descens després d’encaixar una derrota per 2-1 davant el Sevilla al Ramón Sánchez-Pizjuán. En-Nesyri ha avançat els locals al minut 61 i Isaac Romero ha ampliat distàncies al 75. Abdón Prats, que ha sortit des de la banqueta, ha retallat distàncies al temps afegit.

El Mallorca ha sortit sense complexos a Sevilla i ha fet una declaració d’intencions a la primera jugada del partit. La defensa del Sevilla refusa el perill, però comença el matx amb un bon ensurt. Muriqi ha estat un dels jugadors més actius i s’ha vist les cares amb Sergio Ramos ben aviat, amb una falta del de Camas en una disputa aèrea que no acaba amb targeta per al jugador local. Sí que ha vist la groga Omar Mascarell al minut 10 per aturar amb la mà una centrada a l’àrea de Jesús Navas que cercava En-Nesyri. El Mallorca tenia les idees molt clares i al minut 13 Muriqi ha tengut una bona ocasió per marcar. Centrada després d’un servei de cantonada que el davanter kosovar remata picat a les mans de Nyland. Però la més clara ha arribat al minut 28. Radonjic, titular avui, condueix en diagonal i troba Muriqi dins l’àrea. El pirata intenta col·locar la pilota amb la cama esquerra fora de l’abast de la defensa, però Sergio Ramos apareix pràcticament sobre la línia de gol per evitar el 0-1. El Mallorca, ben posicionat, ha generat perill i ha mantingut el Sevilla enfora de la seva àrea, però en una contra ha arribat la millor ocasió dels locals. Condueix Soumaré i li deixa a Isaac Romero perquè quedi tot sol davant Predrag Rajkovic. El porter serbi atura amb el peu l’un contra un.

Just començar el segon temps, Suso ha avisat amb un xut des de la frontal que surt molt desviat i el Mallorca ha tengut una nova ocasió claríssima al minut 58. Roba Dani Rodríguez, Jaume Costa el dobla i posa la pilota a l’àrea. Quan semblava que la centrada no trobaria rematador, apareix Radonjic amb una gran volea, que s’estavella primer al pal i que refusa despres Nyland. Però qui ha marcat ha estat el Sevilla tres minuts més tard. Bona centrada de Suso al segon pal i En-Nesyri apareix per rematar de cap al fons de la xarxa.
El Mallorca, amb Larin al terreny de joc des del minut 59 en substitució de Radonjic, ha cercat la reacció i Muriqi ha trepitjar més l’àrea del Sevilla, però sense definir. Javier Aguirre ha fet un triple canvi al minut 70. Han abandonat la gespa Mascarell, Valjent i Dani Rodríguez i han entrat Darder, Morlanes i Antonio Sánchez. El Mallorca ha seguit ficat dins el partit, però totes les opcions de puntuar al Ramón Sánchez-Pizjuán s’han esvaït al minut 75 amb el segon gol dels locals. Una bona combinació entre Isaac Romero i En-Nesyri acaba amb el xut del jugador del planter. En en seu intent de refusar la pilota, Raíllo la toca i entra plorant dins la porteria de Rajkovic. El Sevilla s’ha animat als darrers minut i, fins i tot, ha cercat el tercer. La reacció dels vermells ha arribat al 95 amb un gol de cap d’Abdón després d’una falta que ha servit Darder. Massa tard per retallar distàncies.

Finalment, 2-1 i el Mallorca suma la segona derrota consecutiva i queda a sis punts del Cadis, el seu pròxim rival. El partit al Nuevo Mirandilla serà clau en la lluita per la permanència i el Mallorca l’afrontarà sense Copete, que ha vist avui la cinquena targeta groga i complirà un partit de sanció.