El Mallorca recupera el camí de la victòria

El conjunt mallorquinista guanya 1-0 al Llevant i Reina salva dos punts en aturar un penal en el minut 85

02/10/2021

Era un partit d’urgències. 4 jornades sense guanyar ja pesaven. Però el Mallorca ha recuperat l’efecte Son Moix per derrotar el Llevant en un partit desbordant d’intensitat. El Llevant, que encara no sap el que és guanyar a la Lliga, no estava menys necessitat i ho ha demostrat al començament protagonitzant les primeres aproximacions a l’àrea. Però el Mallorca també ha dit la seva al primer temps. Primer Fer Niño amb aquest un mà a mà i posteriorment Kang In Lee des de fora de l’àrea. Dani Rodríguez també ho ha provat, en aquest cas, de falta però també sense encert.

A la represa, el Mallorca ha pujat el nivell d’intensitat i ha monopolitzat el domini i les ocasions. El Llevant ha tardat més d’una hora a fer el primer llançament a porteria, però ha estat a punt de costar un disgust. Una mala sortida de Reina acaba amb Valjent traient aquest llançament de Rober Pier. L’ensurt del Llevant no ha frenat el Mallorca, que ho ha continuat intentant amb Kang In Lee com a gran protagonista.

El gol s’ha resistit… fins al minut 74. Maffeo penja aquesta pilota i entre Baba i Ángel Rodríguez marquen al pal llarg. Un gol que han celebrat els dos jugadors.

L’alegria del gol s’ha congelat a cinc minuts del final, quan Mboula toca la pilota amb el braç i l’àrbitre consulta el VAR i xiula penal. L’execució del comandant Morales s’ha topat amb l’encert de Manolo Reina. L’andalús s’ha reivindicat el dia en què tornava a la titularitat. Finalment, tres punts i porteria a zero. Bones sensacions i millor resultat per partir a l’aturada de seleccions amb un quart de la permanència fermada.