El Mallorca remunta a Mestalla per retrobar-se amb la victòria

Els vermells s'imposen 1-2 al València gràcies als gols de Muriqi i Kang-In Lee

22/10/2022

10

El Mallorca s’ha retrobat amb la victòria després de quatre jornades després de superar el València dins Mestalla. El conjunt de Javier Aguirre s’ha sobreposat a un gol de Cavani de penal gràcies a les dianes de Muriqi i Kang-In Lee.

El Mallorca necessitava retrobar-se amb la victòria, pero no es pot dir que el conjunt de Javier Aguirre hagi sortit a mossegar des de l’inici. El València ha dominat al primer temps tot i perdre Diakhaby als dos minuts per lesió. Els locals han duit el pes del partit amb nombroses arribades. Tot i així, la primera ocasió clara ha estat per al Mallorca. Pilota que penja Antonio Sánchez i que acaba rematant Kang-In Lee a les mans de Mamardashvili. El sud-coreà i Muriqi, que tornava després de dos partits sancionat, han estat els més actius dels vermells. Així i tot, el València seguia tenint la pilota i el Mallorca ha agraït partir al descans amb empat a zero al marcador.

El més important ha passat a la represa, que no ha començat de la millor manera per al Mallorca. Una contra dels vermells acaba amb penal a favor del València. L’àrbitre assenyala pena màxima per una acció d’Antonio Sánchez sobre Lino i Cavani no perdona per fer l’1-0. Just després del gol, i aprofitant que Muriqi era atès per un cop al cap, Aguirre ha fet un triple canvi. Han abandonat la gespa Copete, Battaglia i Antonio Sánchez i han entrat Dani Rodríguez, Baba i Amath. Un canvi que ha donat resultat ben aviat. El senegalès força un penal, que protesta molt el València, però que l’àrbitre no corregeix. Llança Muriqi i no falla per posar l’empat a un al marcador. Era el minut 66.

Els vermells han cercat més. Galarreta ha estat a punt de superar el porter valencianista amb un xut potent des de fora de l’àrea. I tot i que els locals no han deixat de ser perillosos, el Mallorca s’ha avançat al minut 82 amb un golàs de Kang-In Lee. Dani Rodríguez posa la pilota dins l’area i el sud-coreà, després de retallar dues vegades, perfora la porteria. L’exvalencianista no ho ha celebrat. Al Mallorca li ha tocat patir, sobretot als 8 minuts de temps afegit, però fins i tot ha pogut marcar el tercer en una arribada d’Amath. Finalment, 1-2 i remuntada per tornar a sumar de tres.