El Mallorca remunta el Sunderland per continuar invicte aquesta pretemporada

Muriqi, a l'inici de la segona part, iguala el gol inicial de Semedo per posar l'1 a 1 definitiu

29/07/2023

17

Un Mallorca amb dues cares molt dispars ha aconseguit sortir amb vida de la seva visita a Sunderland. La fosca s’ha vist a la primera meitat. Bastant feina per a Greif, titular avui, i molt poca per a Patterson a l’altra porteria, amb el conjunt anglès dominant de principi a fi els 45 minuts. Al minut 2 arriba el primer avís dels black cats. Però a la següent jugada, l’avís, es converteix en cop de realitat. Mala sortida de Greif, i gol a plaer de Semedo. Totes les ocasions de perill són per als locals, sobretot a pilota aturada, sigui de falta o de córner, en què Greif torna a deixar clar quin és el seu punt dèbil.

El Mallorca sembla no trobar la tecla per capgirar la situació, fins que l’equip se’n va a vestidors.

Aguirre aconsegueix recompondre l’equip, que ja des de l’inici del segon temps, surt per la remuntada. El Mallorca, emulant el seu rival, avisa pràcticament en el primer atac dels segons 45 minuts, i a la següent jugada, Muriqi dona el cop de gràcia. Bon gol de cap del kosovar, que ja suma 4 gols en aquesta pretemporada. Ara són els mallorquinistes que tenen la pella pel mànec. Muriqi, Morlanes i Amath tenen el segon al cap, o a les botes, però cap dels 3 aconsegueix avançar l’equip al marcador. El Sunderland, amb tímides arribades, no és capaç tampoc de trencar la igualtat, i al final dels 90 minuts, anglesos i mallorquins tanquen un nou partit d’estiu sense patir una derrota.

Expulsió de Maffeo

La taca del partit, més enllà de la mala primera part, és l’acció de Pablo Maffeo a pocs minuts per al final. El lateral perd els nirvis i fa aquesta entrada al seu rival, que desferma una baralla entre les dues plantilles. Tot i les empentes i la tensió òbvia del moment, només el lateral català ha acabat expulsat.