X

El Mallorca reprendrà dilluns els entrenaments de manera individual

Dia 8 de maig podrien exercitar-se en grups de sis i s'espera que el 5 de juny es reprengui la competició

28/04/2020

El Mallorca reprendrà dilluns els entrenaments de manera individual

Després de l’anunci del president del Govern, Pedro Sánchez, sobre el procés de desescalada que permetrà als clubs poder tornar als entrenaments individuals a partir de dia 4 de maig, els equips de la Lliga espanyola de futbol es preparen per reprendre l’activitat. Entre ells, el Reial Mallorca. Els mallorquinistes podran exercitar-se de nou a les seves instal·lacions, però sempre de manera individual i no en grup.

Els responsables mèdics dels clubs de Primera Divisió s’han reunit telemàticament per decidir quin serà el protocol en aquest retorn a la feina amb l’objectiu que hi hagi les màximes garanties sanitàries.

 

Els entrenaments del Mallorca, a partir del 4 de maig

El calendari previst fins a poder tornar a competir és el següent. El 4 de maig els conjunts podran tornar a entrenar de forma individual. A partir de dia 8 de maig es podran exercitar en grups reduïts de fins a sis jugadors. Si tot va bé, serà dia 1 de juny quan els equips puguin entrenar amb tots els membres de la plantilla, sempre seguint un protocol estricte. Dia 5 de juny és la data prevista i desitjada per La Liga per a reprendre la competició. En tot cas, els partits es disputarien a porta tancada.

28/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris