El Mallorca rescata un punt d’or de Valladolid

Un gol de Muriqi en el minut 93 ha igualat un partit amb moltes alternances en el marcador

09/04/2023

11

Un gol de penal de Muriqi al el minut 93, després d’unes mans molt clares de Larin, ha permès al Mallorca trencar amb la ratxa de sis derrotes consecutives a domicili, i treure un punt en la seva visita a Valladolid.

Els de Javier Aguirre, que ha presentat les novetats en l’onze d’Hadzikadunic i Morlanes davant les set baixes acumulades, han començat dominant el partit. Fruit d’aquest domini han arribat les ocasions mallorquinistes. Fins a tres de molt clares. Totes elles per Amath. Però el davanter senegalès no ha pogut superar Masip en cap d’elles. I després de perdonar tant, ha estat el Valladolid el que s’ha posat per davant: Kike Pérez rep tot sol dins l’àrea, i l’engalta a la perfecció per fer l’1 a 0.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans, però el Mallorca ha capgirat el partit. Muriqi, al minut 53, després d’una bona assistència de Maffeo, ha fet l’igualada. I només quatre minuts més tard Morlanes avançava els mallorquinistes al marcador.

Ha reaccionat Pezzolano, que avui s’estrenava a la banqueta val·lisoletana, tot donant lloc a un triple canvi. I el moviment ha tengut resultat. Només uns segons més tard, Amallah, que acabava d’entrar, feia el 2 a 2.

A partir d’aquí ha estat el Valladolid el que ha dominat el xoc. I quan mancaven 4 minuts per arribar al minut 90, el mallorquí Monchu, un altre dels futbolistes introduïts per Pezzolano durant el transcurs del partit, ha rematat de cap, completament tot sol, per a fer el 3 a 2.

Encara hi hauria una reacció més. La definitiva. I ha arribat en forma de penal. Un penal tan clar com innocent comès per mans de Larin, que Muriqi no ha desaprofitat. Era el 3 a 3 definitiu.