El Mallorca sempre guanya per la mínima

Fins i tot el Llevant, coer destacat, ho ha aconseguit i precisament contra els vermells

16/02/2022

13

Sis vegades ha guanyat el Mallorca fins ara aquesta temporada. Victòries sempre molt ajustades. De fet, és l’únic equip de primera divisió que mai ha guanyat per més d’un gol de diferència. Curiosament el Llevant, coer destacat, sí que ho ha fet, i va ser al Mallorca i l’única victòria granota enguany.

Patiment, inquietud, angoixa, passar pena, intranquil·litat, nirvis… Sis paraules que defineixen les 6 victòries del Mallorca.

La primera va ser a Mendizorroza. Gol de Fer Niño al 80 quan duia 16 minuts al terreny de joc. Va ser el debut somiat de l’andalús.

Una setmana després, el Mallorca guanyava l’Espanyol. Dani Rodríguez fa l’únic gol del partit al 27. Els vermells no patiren especialment, però ja se sap que amb un un a zero pot passar qualsevol cosa.

Del 27 d’agost ens traslladam al 2 d’octubre per tornar a sumar 3 punts. Triomf contra el Llevant. És el de la confusió per l’autoria del gol entre Baba i Ángel, i quan Reina va aturar un penal al 87.

Dos mesos després arriba la gran victòria fins ara de la temporada: 1 a 2 al Metropolitano. Cunha avança els matalassers, però Russo empata per als vermells i Kubo al darrer alè dona els tres punts al Mallorca… És la primera en què els vermells fan dos gols

La penúltima és contra el Cadis i també amb remuntada. Salva Sevilla i Muriqi des del punt de penal neutralitzen el cop que suposa encaixar un gol al minut 8. Als minuts finals hi va haver xuts al pal per als dos equips. Perquè aquest Mallorca no entén de triomfs plàcids.

El mallorquinisme encara arrossega la ressaca de la victòria contra l’Atlhetic. El gol de Kubo al minut 88 desfermava la bogeria. Tot, després de desaprofitar dos gols d’avantatge.

Les victòries del Mallorca enguany són patiment però suposen satisfacció, alegria, fer un alè, felicitat, joia i èxtasi.