20

El Mallorca s’imposa al Rayo amb un gol de Muriqi al temps afegit

El pirata ha marcat el 2-1 definitiu a la sortida d'un córner; els vermells es retroben amb la victòria després de tres derrotes i dos empats

11/02/2024

El Mallorca s’ha imposat al Rayo Vallecano a Son Moix i s’ha retrobat amb la victòria després de tres derrotes i dos empats. Antonio Sánchez ha avançat els vermells al minut 48 i Álvaro ha empatat al 76. Muriqi ha marcat de cap a la sortida d’un córner al minut 90+2.

Vedat Muriqi tornava a la titularitat després de la seva lesió i Nacho Vidal debutava a l’onze de Javier Aguirre. Els dos han estat dels jugadors més actius a una primera part. De fet, al minut 5, el Mallorca ha demanat penal per una falta sobre Muriqi després d’una centrada del lateral dret. L’àrbitre no ha vist res i el pirata no ha tengut la primera ocasió fins al minut 27. Una centrada de Jaume Costa que el davanter remata forçat a les mans de Dimitrievski. Però l’ocasió més clara ha estat per al Rayo al 41. Mala sortida de la pilota del Mallorca, el Pacha Espino xuta i el refús de Rajkovic cau als peus d’Isi Palazón. El davanter, completament tot sol, remata malament i li regala la pilota al porter del Mallorca. El partit s’ha escalfat als darrers minuts del primer temps i Munuera Montero ha expulsat el metge del Mallorca.

El conjunt vermell ha sortit amb més ganes a la represa i s’ha avançat al minut 48. Centra el Mallorca, Óscar Valentín pentina la pilota en un intent per refusar-la i Antonio Sánchez no perdona davant el porter del Rayo per enviar-la al fons de la xarxa. El Mallorca s’ha animat després del gol, però en una contra, al minut 76, ha arribat la igualada del Rayo. Balliu centra a l’àrea, Gio González refusa malament i la deixa morta perquè Álvaro marqui l’1-1.

Els dos equips han cercat el gol de la victòria i aquest ha arribat per al Mallorca al temps afegit. Al 90+2, Muriqi aprofita un servei de córner per marcar de cap. El pirata no feia un gol, curiosament, des del partit d’anada a Vallecas.