14

El Mallorca suma la segona victòria de la temporada

L'equip de Javier Aguirre s'ha imposat a l'Almeria per 1 a 0 gràcies a un solitari gol de Pablo Maffeo a la primera part

17/09/2022

Javier Aguirre només havia introduït dos canvis a l’onze respecte l’equip que va perdre al Bernabéu. Dani Rodríguez deixava el seu lloc a Antonio Sánchez i Grenier ha entrat pel lesionat Battaglia. El tècnic mexicà continuava apostant per Nastasic però el balcànic s’ha lesionat a l’escalfament i Copete ha sortit d’inici.
En una primera part amb poques ocasions, el Mallorca ha aprofitat la seva. Al minut 24 Copete la posa des de banda esquerra, Chumi pentina i Maffeo ho aprofita per rematar de cap des del seu modest 1’72 entre dos defensors.
Muriqi també l’ha tenguda a la primera part, una de ben clara. El kosovar li guanya l’esquena a Babic al segon pal però la seva rematada no troba porta. La darrera del primer acte ha estat aquesta en que Rodrigo Ely gairebé la fica en pròpia porteria en el seu intent de rebutjar. L’Almeria ha sortit molt més connectat al segon temps. La primera ocasió dels andalusos arriba per gentilesa de Valjent. L’eslovac fa una passada enrere i l’Almeria acarona l’empat a un.
L’eslovac torna a ser protagonista poc després. El xut d’Akieme s’enverina després que la pilota toqui al jugador mallorquinista. Al 53, tercera arribada de l’Almeria en 8 minuts. Ara és Ramazzani qui ho prova des de la frontal de l’àrea amb cama dreta. El Mallorca ja amb Dani Rodríguez i Baba al camp ha tengut aquesta ocasió de Jaume Costa. Bona acció de Muriqi que la deixa per al valencià. Li pega amb la seva cama dolenta i surt desviada. Al minut 84, Maffeo salva l’empat a un sota pals amb el genoll. Amb aquesta acció i el gol és, sens dubte, l’home del partit. El patiment del Mallorca no acaba aquí. Dyego Souza falla a porta buida però l’acció està invalidada per joc perillós del davanter.
Al final victòria del Mallorca, la segona de la temporada i la primera a Son Moix.