El Mallorca supera clarament el Saragossa i continua en zona de play-off

Els de Vicente Moreno guanyen per 3-0 amb gols de Raíllo, Abdon i Aridai i es mantenen sisens

25/03/2019

Consolidat a la sisena plaça. Així queda el Mallorca després de la victòria contra el Saragossa a Son Moix per 3-0. Un resultat que il·lustra de forma perfecta la superioritat dels de Vicente Moreno. El primer gol ha arribat al temps afegit de la primera part i ha estat obra d’Antonio Raíllo.

Després del descans, el Mallorca ha seguit visitant amb freqüència la porteria del Saragossa. Al minut 73, els visitants han patit l’expulsió de Carlos Nieto i això ho ha aprofitat l’equip balear per fer encara més mal a la defensa rival. Abdon Prats i Aridai han marcat el segon i el tercer, respectivament, en el tram final del partit.

Amb aquesta victòria el Mallorca es manté sisè a la taula amb 51 punts, en zona de play-off i a set de l’ascens directe.