12

El Mallorca surt golejat del Santiago Bernabéu

Derrota per 4 a 1 de l'equip d'Aguirre que s'ha avançat al marcador gràcies a Muriqi. L'efectivitat blanca s'ha imposat al segon temps

11/09/2022

El Mallorca s’ha presentat al Bernabéu amb dues novetats a l’alineació. Ha debutat Nastasic al centre de la defensa i Galarreta ha sortit d’inici per primera vegada des d’aquell fatídic 20 de febrer. Copete i Antonio Sánchez han estat els damnificats.

La primera ocasió del partit ha estat del Mallorca i ha estat de Muriqi. El balcànic rep, fa un capell a Rüdiger però no resol davant Coutois amb la seva rematada.

El Mallorca s’ha tancat a darrere i el Madrid ha intentat trobar espais. Al minut 5 Ceballos ha posat a prova Rajkovic amb un xut des de la frontal de l’àrea. Després ha arribat el torn de Kroos però la pilota surt a l’esquerra de la porteria. L’alemany ha insistit al minut 21, ara topa amb Raijkovic que atura sense problemes.

Una bona acció individual de Maffeo acaba amb falta i targeta per a Valverde. És l’origen del 0 a 1. Kang In Lee la posa al segon i allà compareix Muriqi amb autoritat per posar el cap i batre a Courtois, minut 35. Moviment esplèndid del kosovar per avançar els vermells i fer el tercer gol del seu compte particular.

El Mallorca feia enmudir el Bernabéu però Vinícius ha intentat aixecar els ànims amb un xut duríssim. Qui ha fet recuperar el pols de veres ha estat Fede Valverde al temps afegit de la primera part. L’uruguaià comença la carrera al seu propi camp i recorr devers seixanta metres, ningú l’atura, ningú li fa falta i decideix pegar una sabatada imparable per a Rajkovic.

El segon temps ha tengut un color, el blanc i això que el Mallorca ha gaudit d’una gran ocasió per aconseguir l’1 a 2 al minut 64. Grenier la deixa per Antonio Sánchez però el mallorquí fer malament la pilota. El Mallorca acabaria enrecordant-se d’aquesta oportunitat.

A partir d’aquí ha estat un monòleg de l’equip d’Ancelotti. Al minut 72 arriba el 2 a 1. Connexió brasilera entre Rodrygo i Vinícius. Bona assistència del primer i gran definició del segon. Amb 5 gols en 5 partits demostra que és un dels jugadors més en forma del continent.

El 3 a 1 és de Rodrygo. El 21 del Madrid fa un eslàlom, deixa Raíllo en terra i ferma la victòria local al minut 88. La festa blanca ja era absoluta però en quedava un altre. Toni Kroos bota una falta i Rüdiger remata a segon pal.

El Mallorca només havia encaixat tres gols aquesta temporada, tots de penal. Ara toca oblidar el Bernabéu i pensar en el pròxim partit. Serà dissabte i una altra vegada a les dues de l’horabaixa.