El Mallorca tanca el 2023 amb victòria (3-2)

Gols de Nastasic, Dani Rodríguez i Raíllo

22/12/2023

19

El Mallorca tanca l’any amb el millor partit de la temporada. Victòria a Son Moix contra l’Osasuna en una nit màgica carregada de gols.

L’Osasuna s’ha avançat al marcador al minut 7 de la primera part després del llançament d’una falta que ha pogut aprofitar Pablo Ibáñez. La reacció del Mallorca, però, no s’ha fet esperar i, al minut 12, Dani Rodríguez ha tret de córner, i Nastasic ha marcat de cap el gol de l’empat. És el segon gol del central amb el conjunt mallorquinista. L’equip de Javier Aguirre ha continuat fent mal al rival amb les accions de pilota aturada que han posat en evidència la defensa de l’Osasuna, molt feble sobretot, als serveis de córner. Antonio Sánchez ha tengut una ocasió molt clara també de cap, però que ha aturat Sergio Herrera. El partit ha arribat al descans amb taules al marcador.

La segona part només ha tengut un color, el vermell. L’equip ha mostrat la seva millor versió i han arribat més gols. Dani Rodríguez ha marcat el 2-1 i el capità, Antonio Raíllo, el 3-1. El tram final, però, ha estat d’infart amb un darrer gol de l’Osasuna que ha posat el 3-2 definitiu al marcador.

Amb aquesta victòria, el Mallorca és catorzè a la classificació amb 18 punts i arriba a les vacances de Nadal a cinc punts del descens.