El Mallorca tanca la temporada amb una victòria davant el Rayo i queda a tres punts d’Europa

El conjunt de Javier Aguirre s'ha imposat 3-0 per acabar la lliga novè amb 50 punts

04/06/2023

El Mallorca acaba la lliga amb la victòria més contundent de la temporada. 3-0 davant el Rayo Vallecano que fa que el Mallorca acabi la temporada amb 50 punts i novè a la classificació. Una temporada rodona amb un final rodó. El debut de Leo Román ha estat l’única llicència que s’ha donat Javier Aguirre a un onze molt titular. Poques coses es poden destacar de la primera part. Dani Rodríguez ha tengut la millor ocasió del Mallorca, però avui el gallec ha estat més inspirat donant gols. Óscar Valentín ha estat l’únic que ha preocupat Leo a la primera part. Tot ha canviat a la represa. Al minut 50, Valjent se’n va d’excursió i fa una gran passada a Dani Rodríguez que el gallec converteix en assistència de gol. Quinzena diana de Vedat Muriqi, que ha demostrat amb gols que és el jugador més car amb motius. Pablo Maffeo amb una rematada al minut 67 ha tengut el segona l’abast. També Kang in Lee amb un xut massa creuat. Només un minut més tard, el coreà treu un córner i Copete fa el 2-0. El central andalús s’estrena com a golejador a Primera i Kang reparteix la sisena assitència de la temporada.
Amb dos a zero ha arribat el moment dels comiats, encara que només el de Galarreta està confirmat. Ovació per al basc i també per a Kang in Lee quan ha deixat la gespa. El Rayo volia retallar distàncies però ha estat el Mallorca qui ha fet el tercer. Bona assistència de Dani Rodríguez, la segona del partit, i qui marca és Ángel. El canari no ho feia des de la darrera jornada de la passada lliga. Avui, segurament també ha estat el seu darrer partit. Així acaba el curs, després del xiulet final de Mateu Lahoz. El col·legiat internacional també deixa la Lliga. El Mallorca acaba a la part alta de la classificació. Novè i a només tres punts d’Europa.