El Mallorca torna a zona play-off

El conjunt mallorquinista s'imposa 1-0 al Numància gràcies a un gol d'Aridai

25/11/2018

La victòria per 1-0 del Reial Mallorca contra el Numància permet als illencs tornar a posicions de play-off i encadenar la sisena jornada sense perdre. El partit no ha pogut començar millor . Al minut 8, Lago Junior se’n va de dos rivals, centra amb la cama esquerra i Aridai avança als mallorquinistes en la primera arribada del matx. Amb la baixa de Reina, Miquel Parera ha defensat una vegada més la porteria i ha salvat l’empat del Numància en dues ocasions. Just abans del descans, Aridai ha quedat estès a terra lesionat. El canari, que ha sumat el seu tercer gol a la lliga, no ha pogut continuar i ha estat substituït per Buenacasa. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans. A la represa, qui s’ha lesionat ha estat l’àrbitre. El joc s’ha aturat durant uns minuts, però en aquest cas, Domínguez Cervantes s’ha recuperat. El Numància ha cercat l’empat sense encert i gairebé sense perill, tot i que ha reclamat un penal de Pablo Valcarce, que havia entrat des de la banqueta. Marc Pedraza ha vist la cinquena targeta groga a la lliga per aquesta falta i es perdrà el partit contra el Reus. Els de Vicente Moreno s’han centrat a no encaixar, però a la recta final també ha tingut ocasions. Això sí, ni Valcarce, ni Lago Junior, ni Abdon han aconseguit ampliar la distància al marcador. Afortunadament per als mallorquinistes, el gol d’Aridai ha bastat per sumar els 3 punts i entrar de nou en les posicions de play-off.