El Manacor pren la segona posició al Platges de Calvià

Els de Jaume Mut aprofiten la trevalada dels calvianers a casa contra el Collerense

28/02/2022

13

Els de Jaume Mut sumen 58 punts després de guanyar per 1 a 0 el Campos a Na Capellera. La victòria es ferma ben prest. Encara no s’havia arribat al minut 2 i l’àrbitre assenyala un penal a l’àrea campanera que  és transformat per Rodri. El paraguaià engana completament el porter.

Si el Manacor és segon és gràcies també a la derrota del Platges, 0 a 3 contra el Collerense, que li ha guanyat els dos partits que han disputat. Ebulabate fa el primer de cap abans del descans. Als 11 minuts de la represa, Benabad agafa un refús de Tolo Barceló a l’altura del punt de penal i firma el 2 a 0. Una errada del defensor i la posterior patinada deixa via lliure perquè Àlex Pons assisteixi Donato Cendrós. Fins aquesta jornada, el Platges acumulava 15 partits sense perdre.

El Portmany va endur-se els tres punts de la seva visita a Muro. Robertito va fer l’únic gol del partit al minut 53. El Portmany és a 4 punts del playoff i el Murense continua en descens.

Lluís Vidal inicia la a seva nova etapa al Mercadal amb un empat a 3 contra l’Inter Eivissa. Cardona avança els visitants de penal. També des dels onze metres, i gràcies a David Camps, arriba l’empat del Mercadal. Abans del descans, Rubén Núñez aprofita una badada de la defensa menorquina per fer l’un a dos. El segon temps comença així com acaba el primer, amb regal de la defensa i gol de l’Inter Eivissa; ara, l’autor és Varietti. Quan el partit sembla sentenciat, el Mercadal reacciona en dues tretes de cantonada. Yassin retalla distàncies, i Rubén Carreras col·loca el definitiu empat a 3 al marcador.

El Son Verí continua com a coer destacat. El seu darrer botxí és el Constància. Dani Domínguez avança els inquers al minut 3. L’empat és obra de Manuel Torres, que culmina una bona jugada dins l’àrea. Al minut 78, Iván Zamorano dona els tres punts al Constànica