El Manacor pren la tercera plaça al Poblense, que empata a Portmany

El CD Eivissa agafa distància en el lideratge respecte al Mallorca B després de guanyar a Son Bibiloni (0-1)

19/12/2023

17

A Tercera Divisió, el CD Eivissa agafa distància. El líder es va imposar al duel directe contra el Mallorca B (0-1), segon classificat, i deixa els de Gustavo Siviero segons, a 4 punts de distància. El gol va arribar a la recta final del partit. Marcos bat Álex Quevedo per donar els tres punts a l’equip pitiús. El CD és líder amb 35 punts i el filial vermell el segueix amb 31.

A tres punts del Mallorca B, hi trobam el Manacor. Victòria per la mínima dels de Jaume Mut que els permet retallar distàncies amb la segona plaça. Pareja al cap de 26 minuts no perdona i firma un gol que val tres punts. El Manacor aconsegueix una tercera posició que ha perdut aquesta jornada el Poblense. L’equip d’Óscar Troya s’ha deixat 2 punts a la visita a Portmany. I això que als 9 minuts veia com li anul·laven un gol per un fora de joc inexistent. Ha estat un duel de gols espectaculars. El primer, de Miki Capellá al quart d’hora. El segon, a 12 minuts del final, el protagonitza Gianluca Vaccarini. Llançament des de 50 metres que sorprèn Xavi Ginard i estableix l’empat a 1.

Qui sí que ha sumat els tres punts aquesta jornada és el Platges de Calvià contra el Felanitx (3-0). Victòria inapel·lable del conjunt de Carlos Martínez, que suma 6 jornades consecutives sense perdre. De cap, Ballester enceta el marcador passat el quart d’hora. I a la recta final del partit, arriba la sentència. Bardolet es troba un refús i n’estableix el segon; i cinc minuts després Marc posa la cirereta amb el 3-0.

El Constància també ha sumat els tres punts al camp de l’Alaior en una exhibició d’Agustín Giaquinto, que comença amb un travesser. Gabriel Moll marca el primer en pròpia per avançar els inquers. A la segona part, els alaiorencs troben l’empat gràcies a Joel Marqués. Però l’alegria dura 3 minuts, el temps que tarda Giaquinto a fer el segon i tres minuts després el tercer.

A Es Puig, victòria del Llosetense contra el Mercadal (1-0). Ansu es troba una pilota dins l’àrea i no perdona per donar la victòria als de Nico López. També per la mínima s’ha enduit la victòria aquesta jornada l’Alcúdia contra el coer, l’Inter Manacor. A més, aquesta jornada destaca el Santanyí 3 s’Arenal 0 i el Sóller 1 Binissalem 3.