El Manacor recupera la segona posició a Tercera

El Santanyí s'imposa al Poblense gràcies a una gran actuació del porter Miquel Amengual

08/02/2022

10

El Manacor va aprofitar la derrota del Poblense i torna a la segona posició de la classificació després d’imposar-se al Mercadal. Nico Rubio va fer el primer gol a na Capellera a la sortida d’un córner. Era el minut 10. Poc abans del descans, arriba el gol que esdevindrà defintiu amb la firma de Nofre Riera. En una jornada amb grans actuacions dels porters, s’ha d’esmentar Jaume Ferrer. Porter del Manacor que va tenir grans  intervencions. Els pals també varen tenir protagonisme en ambdues porteries. El veterà Guillem Martí va aconseguir retallar distàncies al minut 76 però la victòria quedaria a Manacor.

La ratxa del Poblense es va veure truncada després de caure a Santanyí. Un gran gol de Castedo donava avantatge als locals. Els de sa Pobla varen tenir infinitat d’ocasions però Miquel Amengual va tenir una actuació espectacular i no va permetre els blaugrana celebrar la diana de l’empat.
Qui continua la seva marxa és el Mallorca B. Nova victòria del líder, en aquest cas contra el Binissalem. Victòria justa i sofrida perquè Borja Fernández, porter dels visitants, també va estar especialment inspirat. Finalment, al minut 83, arribaria l’únic gol del partit que el ficaria Murillo en pròpia porteria.
Una altra de les notícies que ens deixa la jornada és la inclusió del Sant Jordi a la zona de play-off. Els eivissencs s’imposaren per zero a un al Collerense i aprofitaren el descans del Llosetense. José Carlos Delgado va ser l’autor de l’únic gol del partit al minut 71.
Victòria del Portmany contra el Rotlet Molinar. Tres punts merescuts, els gols arribaren a la segona meitat però ho podrien haver fet abans. Doblet de Borja Iñiguez que mantenen els de Sant Antoni a la meitat de la classificació i al Rotlet fora del descens però amb només un punt de matalàs.
La golejada de la jornada es va produir a Felanitx. Victòria dels locals que, necessitats, no varen tenir pietat del coer, el Son Verí. Tots els gols arribarien a la segona part. Sergio Muñoz és l’autor del primer. Des dels onze metres arriba el dos a zero obra de Frederik Grant. Doblet de Sergio Muñoz al minut 60 per pujar el tercer al marcador. Jesús García, a cinc minuts del final, estableix el definitiu 4-0.
A la resta de partits: l’Inter Eivissa i el Platges de Calvià empataren a un. Idèntic resultat es va produir al Campos Murense. El Sóller s’imposà zero a un al Serverense i el Constància un a zero al Sant Rafel. El Llosente, descansa