El Melilla amarga el debut de l’Hestia Menorca a LEB Or

L'equip de Rafa Monclova exhibeix la seva superioritat des del salt inicial (66-83); Hannah (17p) i Demers (15p), els millors anotadors locals

08/10/2023

16

L’Hestia Menorca ha estrenat amb derrota el seu primer curs a LEB Or. El Melilla es va imposar per 66-83 al partit que encetava la temporada.

La il·lusió pel debut de l’Hestia Menorca es palpava a primera vista, minuts abans del salt inicial. 2.600 aficionats es van reunir a les grades de Bintalfa per assistir al primer acte a la segona competició nacional. L’inici no va ser el desitjat i l’equip degà de la categoria, el Melilla, va agafar la iniciativa al ritme marcat per Van Dyke, màxim anotador del partit amb 20 punts. Un parcial de 0-10 al segon quart estirava la diferència fins al 29-44 del descans. L’entrenador Javi Zamora reconeixia aquesta superioritat.

L’entrada del tercer quart deixà el partit dat i beneït, amb un desavantatge de 24 punts (31-55). Les alternatives defensives proposades per Javi Zamora van minimitzar la producció nord-africana. Però els de Rafa Monclova van explotar la gestió del rebot ofensiu i la manca d’encert local des del perímetre per fermar la primera victòria del curs. Clevin Hannah amb 17 punts i Eric Demers amb 15 van ser els millors anotadors de la bateria menorquina.