X

El menjador social de Sóller tanca durant l’estiu

Uns 40 voluntaris han treballat durant els darrers dos mesos per donar menjar a unes 160 persones

12/07/2020

El menjador social de Sóller tanca durant l’estiu

Voluntaris i cuiner del menjador social de Sóller

Aquest diumenge ha estat el darrer dia del menjador social de Sóller. Uns quaranta cuiners voluntaris han treballat durant els darrers dos mesos per donar menjar a unes 160 persones que es trobaven amb dificultats econòmiques per mor de la crisi de la covid-19. De forma gratuïta, les famílies obtenien un plat amb guarnició i postres. Ara, durant els mesos d’estiu el menjador social tancarà, però no descarten tornar a obrir al setembre si la situació econòmica no millora.

Durant el confinament, els voluntaris repartien el menjar casa per casa. El perfil de gent que ha demanat aquesta ajuda és molt variat, des dels col·lectius més vulnerables, fins a treballadors en ERTO que han vist minvar els seus ingressos. Sentim alguns dels usuaris que han pogut menjar gràcies a aquesta iniciativa. Molts dels voluntaris són cuiners que es trobaven sense feina i van veure la possibilitat d’ajudar als més afectats.

Aquesta iniciativa va sorgir arran que ‘El rebost’, un projecte similar del poble, no era suficient i els serveis socials estaven desbordats. El Regidor de benestar social, Carlos Darder creu que s’ha complit amb l’objectiu: donar menjar a quasi 200 persones.


 IB3´àudios Escolta aquí el  reportatge d’Adrià Sansó a l’informatiu d’IB3 ràdio.

12/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT