X

El Menorca Camp Xmas Edition ha batut el seu rècord d’assistents amb 70 inscrits d’entre 6 i 16 anys

Aquest campus de formació de bàsquet celebra la seva tercera edició i enguany ha hagut de competir amb altres ofertes com el campus de Clevin Hannah

29/12/2023

El Menorca Camp Xmas Edition ha batut el seu rècord d’assistents amb 70 inscrits d’entre 6 i 16 anys

Els campus de bàsquet en períodes de vacances són en molts casos claus per millorar la tècnica dels jugadors en formació. És per aquest motiu que des de fa tres anys l’acadèmia Ballers United Academy organitza el Menorca Camp Xmas Edition.

Es tracta d’un campus internacional íntegrament en anglès on s’ha ensenyat a més de tècnica individual i grupal de bàsquet la terminologia anglesa d’aquest esport. Les instal·lacions per realitzar-lo les ha cedit el Club Jovent d’Alaior i hi han participat infants de tota Menorca i alguns de Catalunya.

Tot i haver de competir amb altres campus com el de Clevin Hannah organitzat per l’Hestia Menorca, el Xmas Edition ha batut el seu rècord d’assistents amb 70 inscrits.

En el campus d’estiu de l’any passat van arribar als 140 jugadors i serà en aquest període de l’any qui ve quan celebrin el seu cinquè aniversari, on han preparat moltes sorpreses i esperen superar el seu rècord d’assistència.

29/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT