X

El Menorca Jazz Festival celebra el 25è aniversari amb un programa especial i més complet que mai

Recupera el format tradicional, amb alguns dels esdeveniments més concorreguts com el "Pícnic Vega Jazz" i el "Menorca Lindy Exchange"

11/12/2022

El Menorca Jazz Festival celebra el 25è aniversari amb un programa especial i més complet que mai

Torna el Menorca Jazz Festival, que enguany celebra el 25è aniversari amb un programa molt especial i més complet que mai. Inclourà tant artistes internacionals com locals, i recupera el format tradicional, d’abans de la pandèmia, amb alguns dels esdeveniments més concorreguts com el “Pícnic Vega Jazz” i el “Menorca Lindy Exchange”.

Enguany no serà la primavera que, com cada any, donarà la benvinguda a una nova edició del ‘Menorca Jazz Festival’. Començarà el pròxim 26 de febrer al Teatre Principal de Maó amb el plat fort d’aquest 25è aniversari; un dels pianistes més grans de la història del Jazz: Brad Mehldau.

Hi actuaran altres artistes com Antonio Lizana i Carlos Sarduy; o Emmet Cohen i Eli Degibri. També, propostes locals com “Els Novíssims del Jazz”, músics que encara estan estudiant, i que actuaran dia 6 a Ferreries. També hi haurà programació de Jazz al Cinema amb “New York, New York”, tant a Maó com a Ciutadella.

El festival, recupera enguany un dels esdeveniments més esperats i multitudinaris: el “Pícnic Vega Jazz”, al Palmerar de Cala en Blanes, i que, a les edicions anteriors ha superat els 1.000 assistents.

Torna també el swing, un dels elements que més s’enyorava del festival, i que tindrà tot el protagonisme del 28 d’abril al primer de maig. Una programació molt especial per celebrar l’aniversari d’aquest festival, que va començar com una aventura entre un grup d’amics amants del jazz ara fa un quart de segle.

El jazz sonarà per tota l’illa; el Teatre Principal de Maó, Teatre des Born de Ciutadella, la Sala Albert Camus i l’Auditori de Ferreries seran alguns dels escenaris que acolliran el festival.

11/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris