El Mercadal dóna la sorpresa i supera el Platges a Magaluf a la jornada 3 de Tercera Divisió

Els calvianers feia més de dos anys que no perdien a casa

21/09/2021

deA tercera divisió, el Mercadal protagonitza la sorpresa de la jornada. L’equip de Pere Vadell va guanyar a domicili el Platges de Calvià per 0 a 2 i romp la gran ratxa dels taronges a casa. No perdien a Magaluf en lliga regular des del 31 d’agost de 2019, fa més de dos anys. Va ser per 0 a 1 contra el Constància. Yassin a la primera part i Elliot, de penal, a la segona, varen rubricar el primer triomf menorquí del curs.
Dos dels clàssics del nostre futbol es varen repartir els punts a Sa Pobla. Alorda va avançar els locals al minut 37 en una bona combinació. Quan semblava que la tercera victòria consecutiva del Poblense era un fet, Sergi Batle va espenyar la festa amb una cononada dins l’àrea. És el primer gol que encaixa el Poblense en les tres primeres jornades.

A Binissalem victòria dels “assules” per 3 a 1 contra el Portmany. L’home del partit va ser Miquel Forteza autor d’un hat-trick. El primer va ser de penal. El segon després de caçar un refús i el tercer aprofitant una assistència de Vallès… El Portmany va maquillar el marcador a les darreries amb una vaselina de Jay Kai Romero.

A Es Puig es varen veure 2 gols i 3 expulsions. La primera diana és del Collerense, Raúl Gómez remata a la sortida d’un corner. L’equip de Miguel Ángel Espadas va quedar amb 10 perque Juanma va veure 2 grogues en 10 minuts… Tot i la inferioritat numèrica el Collerense va fer el segon… Ebulabate no s’ho pensa i la posa a l’escaire amb una sabatada amb cama esquerra… A les darreries hi hauria dues expulsions més. La d’Alberto Sastre i la de Nico López per protestar la vermella directa que havia vist el seu jugador.

El Mallorca B va guanyar el Serverense per 2 a 1. Els visitants s’avançaren de penal per mitjà de Tomàs. El porter encerta la trajectòria però no atura. Complida l’hora de joc Javier Albín fa l’empat per al filial vermell. Al darrer sospir una vaselina d’Adrián Montalbán fa que els tres punts quedin a Son Bibiloni.

Primera victòria del curs per al Campos que va imposar-se per 2 a 3 a la Penya Sant Jordi. Lucas Gilardoni va sorprendre amb aquest xut per fer el primer. Nacho va empatar als vuit minuts de la represa des del punt de penal. Els locals feren la volta al marcador un altre pic des dels onze metres, ara és Carrosso qui transforma. Aquesta falta va suposar l’expulsió d’Álvaro Expósito i el posterior gol de Balta Rigo. La pilota passa entre dos jugadors de la tanca defensiva. Albert Coll va tancar el marcador al minut 72 amb un xut des de la frontal.