menorca

El Mercadal i la fase d’ascens, entre la il·lusió de tornar a Tercera i el respecte a la COVID-19

La indefinició de la Federació quant al format i el risc de contagiar-se generen dubtes; el vestidor no entén aquesta situació en una categoria d'aficionats

El+Mercadal+i+la+fase+d%27ascens%2C+entre+la+il%C2%B7lusi%C3%B3+de+tornar+a+Tercera+i+el+respecte+a+la+COVID-19

El Mercadal tenia clar l’objectiu d’enguany, tornar a Tercera, la categoria en la qual va jugar onze temporades seguides. Amb el que no comptava, com tothom, era amb la crisi de la COVID-19 i molt manco en què la Federació mantengui, a hores d’ara, la intenció de celebrar una fase d’ascens en seu única a Mallorca… el format de la qual encara no ha definit.

I així, el Mercadal ha tornat a l’activitat tres mesos després. El propòsit, adquirir el punt de forma física i de joc justos per ser un equip competitiu per jugar el play-off d’ascens a Tercera, dins la segona quinzena de juliol. Al vestidor blanc i vermell costa d’entendre que una categoria aficionada no s’hagi suspès definitivament i que la solució sigui, a més, un sistema que perjudica la seva condició de campió de Menorca i li fa perdre el factor camp com a tal.

D’altra banda, a 650 metres de Sant Martí hi ha el geriàtric del municipi, un dels principals focus de la pandèmia que patim i un motiu d’especial sensibilització per a la plantilla. Alguns jugadors ja han anunciat al club que no viatjaran per evitar qualsevol risc de contagiar-se. Si la fase d’ascens finalment se celebra, el Mercadal reclamarà a la Federació que assumeixi tota responsabilitat sanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els illencs viatgen amb precaució a la Península a causa dels rebrots de la Covid-19

La majoria es desplacen per motius laborals o per passar les vacances amb la família, que viu a fora

Cala Galdana, de nou col·lapsada de cotxes tot i el descens de turistes per la COVID

Part dels vehicles són de banyistes que van a Macarella un cop en vigor la prohibició de fer-ho en cotxe

La inspeccions del Govern acaben amb 51 intervencions i 24 actes aquest cap de setmana

Des del 112 s'han activat les diferents forces de seguretat per intervenir en 18 espais públics i privats i evitar...

Salut enllesteix el decret que obligarà a portar mascareta

La resolució que prepara el Govern també estableix que no farà falta portar-la a la platja, a la piscina o quan es practiqui esport {rela}Modalitats de tots els gustos i...