menorca

El Mercadal i la fase d’ascens, entre la il·lusió de tornar a Tercera i el respecte a la COVID-19

La indefinició de la Federació quant al format i el risc de contagiar-se generen dubtes; el vestidor no entén aquesta situació en una categoria d'aficionats

El+Mercadal+i+la+fase+d%27ascens%2C+entre+la+il%C2%B7lusi%C3%B3+de+tornar+a+Tercera+i+el+respecte+a+la+COVID-19

El Mercadal tenia clar l’objectiu d’enguany, tornar a Tercera, la categoria en la qual va jugar onze temporades seguides. Amb el que no comptava, com tothom, era amb la crisi de la COVID-19 i molt manco en què la Federació mantengui, a hores d’ara, la intenció de celebrar una fase d’ascens en seu única a Mallorca… el format de la qual encara no ha definit.

I així, el Mercadal ha tornat a l’activitat tres mesos després. El propòsit, adquirir el punt de forma física i de joc justos per ser un equip competitiu per jugar el play-off d’ascens a Tercera, dins la segona quinzena de juliol. Al vestidor blanc i vermell costa d’entendre que una categoria aficionada no s’hagi suspès definitivament i que la solució sigui, a més, un sistema que perjudica la seva condició de campió de Menorca i li fa perdre el factor camp com a tal.

D’altra banda, a 650 metres de Sant Martí hi ha el geriàtric del municipi, un dels principals focus de la pandèmia que patim i un motiu d’especial sensibilització per a la plantilla. Alguns jugadors ja han anunciat al club que no viatjaran per evitar qualsevol risc de contagiar-se. Si la fase d’ascens finalment se celebra, el Mercadal reclamarà a la Federació que assumeixi tota responsabilitat sanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La drecera legal que va agilitzar l’ampliació de Son Salomó impedeix ara a Ciutadella cobrar 856.000 euros

Son els corresponents a la llicència d'obres que no va atorgar perquè el projecte va obtenir la utilitat pública

Simebal demana que s’investigui la vacunació de personal no sanitari i personal extern a l’hospital Mateu Orfila

El Servei de Salut confirma que es van reenviar missatges SMS adreçats al personal de primera línia a persones que...

El nou president del TSJIB, a favor de què Ciutadella tengui magistrats

Carlos Gómez ho ha dit en una entrevista al programa Al Dia d'IB3 Ràdio