societat

El mercat del Claustre del Carme de Maó es reactiva captant nous comerciants i ampliant horaris

Per captar un públic més jove, ja s'han ampliat els horaris comercials als capvespres de dilluns a divendres i es posarà en marxa un servei centralitzat de repartiment a domicili


El mercat del Claustre del Carme de Maó es reactiva. Després d’uns anys de tancament de parades, la nova gerència està captant nous comerciants. També ha ampliat els horaris de tarda per atreure els compradors de perfil més jove, que també valoren el producte local i de temporada.

Feia uns cinc anys que el mercat municipal de Maó perdia vida. Alguns placers de sempre han tancat la persiana per jubilació o altres motius. De fet, actualment una cinquena part dels locals, 8 de 42, estan buits i el perfil de comprador es reduïa principalment al de persones de més edat, que es decanten per la manera de comprar tradicional.

Per captar un públic més jove, ja s’han ampliat els horaris comercials als capvespres de dilluns a divendres i es posarà en marxa un servei centralitzat de repartiment a domicili.

El nou pla que està engegant la nova gerència de la societat que gestiona el mercat ja ha despertat l’interès per posar-hi nous negocis. Es dóna prioritat als negocis d’alimentació, però amb la possibilitat que els productes es puguin tastar. I també hi tindran cabuda altres serveis de barri com un sabater o un artesà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Els bombers rescaten un grup de ciclistes i una dona atrapada dins el seu vehicle a Cala Pilar

Les pluges desborden el torrent de Son Granot i aneguen cases i naus industrials a Ferreries

L'Ajuntament demanarà la declaració de zona catastròfica

La gota freda deixa importants inundacions al Port d’Alcúdia, Platges de Muro i Alcúdia

A Mallorca, l'112 ha actuat a 80 incidències durant el dia d'avui {rela}Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres...

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L'acció comunitària en salut centra un dels sis cursos presencials que s'hi celebren