societat

El mercat del Claustre del Carme de Maó es reactiva captant nous comerciants i ampliant horaris

Per captar un públic més jove, ja s'han ampliat els horaris comercials als capvespres de dilluns a divendres i es posarà en marxa un servei centralitzat de repartiment a domicili


El mercat del Claustre del Carme de Maó es reactiva. Després d’uns anys de tancament de parades, la nova gerència està captant nous comerciants. També ha ampliat els horaris de tarda per atreure els compradors de perfil més jove, que també valoren el producte local i de temporada.

Feia uns cinc anys que el mercat municipal de Maó perdia vida. Alguns placers de sempre han tancat la persiana per jubilació o altres motius. De fet, actualment una cinquena part dels locals, 8 de 42, estan buits i el perfil de comprador es reduïa principalment al de persones de més edat, que es decanten per la manera de comprar tradicional.

Per captar un públic més jove, ja s’han ampliat els horaris comercials als capvespres de dilluns a divendres i es posarà en marxa un servei centralitzat de repartiment a domicili.

El nou pla que està engegant la nova gerència de la societat que gestiona el mercat ja ha despertat l’interès per posar-hi nous negocis. Es dóna prioritat als negocis d’alimentació, però amb la possibilitat que els productes es puguin tastar. I també hi tindran cabuda altres serveis de barri com un sabater o un artesà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

Formentera, plena de turistes

Les previsions per al mes d'agost també són positives

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost