mallorca

El Mercat Social signa un acord amb el Consell de Mallorca per a l’impuls de l’economia social i local

L'associació considera que s'ha de fer especialment en el sector agroalimentari

El+Mercat+Social+signa+un+acord+amb+el+Consell+de+Mallorca+per+a+l%27impuls+de+l%27economia+social+i+local

Impulsar una economia més social, més humana i més sostenible a Mallorca. Aquest és l’acord al qual han arribat l’Associació Mercat Social Illes Balears i el Consell Insular. Ho ha fet amb el consens de tots els grups polítics i esperen que pugui contribuir a diversificar l’economia i promoure el producte local.

L’Associació Mercat de les Illes i el Consell de Mallorca han firmat un pacte per l’Economia Social i Solidària i per al Desenvolupament Local. Un acord que pretén incrementar l’activitat d’empreses d’economia solidària i visibilitzar-la. Però també augmentar-ne la compra pública responsable i incrementar la intercooperació. Segons l’Associació Mercat de les Illes, és necessari promoure un model econòmic més equilibrat i sostenible i que estigui lligat a les necessitats del territori. Sobretot després de la crisi sanitària on les febleses s’han fet més visibles.

“Es tracta en definitiva treballar en polítiques de desenvolupament local que puguin afavorir per una banda la diversificació econòmica i també la producció local en diferents àmbits del sector industrial”, assegura el president de l’Associació Mercat de les Illes, Jordi López. Considera que s’ha de fer especialment en el sector agroalimentari ja que diu, té un gran potencial a Mallorca.

El pacte s’ha signat amb el consens de tots els grups polítics del Consell. En els propers 3 mesos, es crearà una comissió de seguiment on participarà un representant de cada grup polític, un del Consell i 5 representants de comerç just.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Deià és el primer municipi d’Espanya que abandona la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

El ple municipal també ha aprovat incorporar el romanent de més de 2 milions d'euros al pressupost d'enguany

Concentració de l’oci nocturn a Consolat de Mar

Han volgut reclamar al Govern solucions davant la crisi que travessa el sector

Balears supera els 100 contagis diaris i augmenten els brots actius

En la darrera setmana hi ha hagut 11 brots nous que se sumen als 23 que encara estaven actius de setmanes passades

Onze brots nous a les Illes, amb un total de 64 positius

El Govern es planteja restringir les sortides dels interns al centre de menors d'Es Pinaret, on s'han detectat quatre positius...