media

El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992

Els ciutadans han donat suport a l'aposta d'IB3 com a servei públic de qualitat i proximitat amb la millor audiència mensual des de l'any 2015

El+mes+de+mar%C3%A7+les+audi%C3%A8ncies+de+televisi%C3%B3+han+arribat+al+seu+m%C3%A0xim+hist%C3%B2ric+d%27en%C3%A7%C3%A0+de+1992

El confinament actual de milions d’espanyols també està canviant la manera en què es consumeix la informació. El mes de març les audiències de televisió han arribat al seu màxim històric d’ençà de 1992, quan es varen començar a mesurar, i han arribat als 282 minuts de consum mitjà per persona.

Tancats dins les cases, els espanyols hem vist de mitjana un 40% més de televisió durant les primeres dues setmanes de confinament. Això suposa cada dia consumir una hora i mitja més de televisió de l’habitual. Balears ha estat la tercera autonomia amb un major increment.

Diumenge dia 15, quan va entrar en vigor l’estat d’alarma, es va registrar el rècord absolut en un sol dia. Una mitjana de 344 minuts per persona, és a dir, gairebé 6 hores de televisió. I aquests increments, evidentment, han estat sobretot per als informatius i magazins d’actualitat.

Davant aquesta necessitat d’informació, IB3 ha multiplicat els esforços i ha obtingut la complicitat social. La necessitat de saber el que passa al nostre entorn ha fet que els informatius d’IB3 siguin els segons que més han crescut a tot l’Estat durant el març, i el Notícies Migdia ha estat líder a Balears de dilluns a diumenge.

Els ciutadans han donat suport a l’aposta d’IB3 com a servei públic de qualitat i proximitat amb la millor audiència mensual des de l’any 2015 i el creixement més gran d’una televisió autonòmica a Espanya. Això, gràcies a les 700.000 persones que han mirat en qualque moment IB3 Televisió aquest darrer mes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

La directora de l'emissora, Margalida Socias, explica a IB3 Ràdio, com han inclòs al seu flux de treball noves eines, com les xarxes socials i internet

La producció catalana ‘Merlí’ arriba IB3

Estrena el dilluns 18 de maig a les 22:15

El concert d’Antònia Font al Liceu de Barcelona, avui per IB3 Televisió

Tot seguit les actuacions de Tomeu Penya i Sopa de Cabra. Nit de Concerts a IB3 per tornar a gaudir...

‘Mallorca’, rodada entre 1932 i 1934, la primera pel·lícula sonora dirigida per una dona a Espanya

El curtmetratge fou dirigit per Maria Forteza, de la qual no se'n sap res, i és un homenatge al compositor...