X

El Ministeri de Sanitat aposta per reunions de 10 persones com a màxim per Nadal

Farà aquesta proposta a les comunitats en el Consell Interterritorial de Sanitat d'avui horabaixa, on també plantejarà toc de queda a les 1:30 les nits de Nadal i Cap d'Any

02/12/2020

El Ministeri de Sanitat aposta per reunions de 10 persones com a màxim per Nadal

Avui horabaixa a Madrid, al Consell Interterritorial de Sanitat, el Ministeri i les comunitats miraran de consensuar com es podrà celebrar Nadal. El Ministeri planteja reunions de fins a 10 persones com a màxim, toc de queda a la 1 i mitja les nits del 24 i el 31 de desembre i mantenir els confinaments perimetrals amb l’única excepció de permetre els reagrupaments familiars.
Mentrestant, les comunitats autònomes fixen ja les seves prioritats. Per exemple Catalunya, partidària dels dèu comensals a taula, proposa ampliar fins a la una i mitja de la matinada el toc de queda tant la nit de Nadal com la de Cap d’Any. La comunitat valenciana, el País Basc i Castella-La Manxa plantegen reunions de dèu persones i aixecar els tancaments perimetrals els dies assenyalats de les festes. Andalusia també estudia aixecar els confinaments perimetrals entre províncies. I Galícia proposa que les reunions es limitin a dos nuclis familiars, però sense un màxim de participants.

02/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris