X

El Mitoura Handbol Mallorca prepara el seu assalt a la Divisió d’Honor Plata

El Mitoura ha aconseguit l'ascens a la segona categoria de l'Handbol espanyol després de disputar una fase d'ascens duríssima

30/06/2023

El Mitoura Handbol Mallorca prepara el seu assalt a la Divisió d’Honor Plata

L’esforç del Mitoura Handbol Mallorca ha tengut recompensa. Després d’una lliga regular i una fase d’ascens immillorables, els mallorquins són equip de Divisió d’Honor Plata. El Mitoura ha aconseguit l’ascens a la segona categoria de l’Handbol espanyol després de disputar una fase d’ascens duríssima. Varen jugar tres partits en tres dies contra l’Atlética Avilesina, l’Anaitasuna i el Lanzarote, i els varen guanyar tots tres. Amb l’objectiu assolit, ara toca fer feina per planificar la nova temporada a Plata. Una tasca que es complica per qüestions econòmiques i que Gerard Mawnjele, director esportiu, duu a terme. A poc a poc, però, el nou equip es va formant. Una plantilla que Nando González continuarà dirigint amb un objectiu ben clar. Amb humilitat, però també sabent de què és capaç, el Mitoura Handbol Mallorca afronta el seu nou i il·lusionant repte.

30/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Héctor Vega 01/07/2023

    Desde argentina felicitaciones a todo el equipo. Y para la nueva temporada 23/24 les deseo lo mejor. El trabajo dió y dará sus frutos.

EL MÉS LLEGIT