X

El Molinar de Palma es va completant amb promocions milionàries

L'Ajuntament de Palma ha activat dues unitats d'execució que des del 1998 encara no s'han desenvolupat

25/11/2018

El Molinar de Palma es va completant amb promocions milionàries

Aquest solar del carrer del Golf de Lleó al barri del Molinar ha aconseguit l’aprovació definitiva del projecte de Compensació per urbanitzar la zona. L’obra no s’ha executat els darrers 20 anys. Ara, els propietaris cediran al consistori el 15% d’aprofitament urbanístic del sector i obriran el tram de carrer que falta per connectar-se amb el carrer de Damià Reixach per donar coherència a la xarxa i continuïtat als itineraris.

També es construiran en breu, un màxim de 44 habitatges en aquestes tres parcel·les en el passeig del Vicari Joaquim Fuster, d’ús residencial plurifamiliar. En la superfície de 4.846 metres quadrats, s’obrirà un vial per donar continuïtat al carrer de Son Fleixes que arribarà fins a la mar, així com una zona enjardinada de 785 metres quadrats.

Per l’any que ve, al barri del Molinar hi podria haver uns 150 habitatges nous. Els residents es queixen dels preus que tenen aquestes noves promocions. Al carrer de la Cala encara s’hi construeixen 7 habitatges d’altes qualitats amb grans terrasses, zones comunes amb piscina, aparcament i àtics amb piscina privada. Tot i ser a 3 carrers de la mar, els preus oscil·len entre els 500 i els 800 mil euros.


Mallorca té 2.000 hectàrees per créixer

25/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris