X

El monitor d’una residència d’Inca nega haver abusat de dues dones amb discapacitat mental

L'home diu que una de les usuàries estava "obsessionada" amb ell per justificar la tinença de fotos i vídeos de caràcter sexual en els quals apareix la dona

15/05/2023

El monitor d’una residència d’Inca nega haver abusat de dues dones amb discapacitat mental

Ana Rubio

Un monitor d’una residència d’Inca nega haver abusat de dues usuàries amb discapacitat mental. Al judici contra ell, que ha començat aquest dilluns a l’Audiència de Palma, ha reconegut que al 2018 va rebre imatges i vídeos de caràcter sexual d’una d’elles. Però s’ha defensat dient que la iniciativa va ser de la dona perquè estava “obsessionada” amb ell. L’home no ha volgut contestar les preguntes de la fiscal, que demana per a ell 20 anys de presó i que indemnitzi les víctimes amb 22.000 €.

La directora del centre va denunciar els fets a finals de 2018

La directora del centre, que ha declarat com a testimoni, ha dit que va decidir denunciar els fets, a finals de l’any 2018, quan dues treballadores li varen dir que una de les usuàries estava sempre pendent del mòbil. Varen descobrir que aquesta dona s’enviava fotos amb l’acusat i que la relació que mantenien no era l’habitual entre un cuidador i una usuària, ha comentat. També ha dit que ella “pensava que ell era la seva parella. Fins i tot va dir que haurien de cercar pis per independitzar-se”.

15/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris