X

El Mundial Multiesport d’Eivissa té un impacte econòmic de 21 milions d’euros

Aquest dissabte matí hi ha hagut importants retencions a les entrades i sortides de Vila

06/05/2023

El Mundial Multiesport d’Eivissa té un impacte econòmic de 21 milions d’euros

Ivonne Arañó

Des de divendres passat se celebra a Eivissa el Mundial Multiesport. Un esdeveniment que ha portat a Eivissa 16.000 persones i que té un retorn econòmic d’uns 17 milions d’euros i un impacte mediàtic internacional valorat en 4 milions més.

Aquestes proves han obligat a tallar diverses vies de circulació. Aquest dissabte han tallat un carril d’anada i de tornada de la carretera d’Eivissa a Sant Antoni, que s’ha sumat a talls en les principals artèries d’entrada a Eivissa. Això ha provocat retencions considerables, sobretot pels voltants de Vila. Diumenge s’hi han de sumar més talls. No es podrà circular per la carretera que va de Sant Rafel cap a Santa Gertrudis i fins a la rotonda de la ITV.

En total hi ha 4.000 inscrits, que han vingut amb 12.000 acompanyants, és a dir, unes 16.000 persones, que generen un impacte econòmic d’almenys 15 milions d’euros, als quals se sumen els dos milions que ha costat fer l’esdeveniment i la gran repercussió mediàtica internacional que està valorada en quatre milions d’euros, 21 en total.

Una publicitat per a Eivissa que destaca com a marca i destí relacionats amb l’esport.

06/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris