CULTURA

El Museu del Calçat d’Inca es prepara per obrir

Serà des del dia primer de juny, de dilluns a dissabte de 9h a 14h


Dia primer de juny, el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca tornarà a obrir les portes. Tornaran les visites presencials, tot i que la seva activitat durant el confinament no ha aturat. Els ha servit per reinventar-se, fent feines de catalogació, adaptant-se a l’entorn digital i engegant nous projectes.

Instal·lar mampares, delimitar les distàncies de seguretat, i recordatoris de l’ús obligatori de mascareta. El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca es prepara per a la seva reobertura el proper dilluns, dia primer de juny. Per mantenir l’empenta que vivia el museu abans del confinament, aquests dos mesos han rebut el seu públic de manera virtual. S’han adaptat a l’entorn digital i a les xarxes, fent ponències en línia, i engegant projectes com el còmic virtual protagonitzat per Crispina, la mascota del museu, o impulsar un Museu Digital Col·laboratiu.

Des del proper dilluns, podeu tornar a trepitjar el Museu del Calçat d’Inca, en el seu nou horari, de dilluns a dissabte de 9 a 14 h. Per visites en grup de més de 6 persones cal demanar cita prèvia, i a partir del setembre, esperen reprendre les visites escolars.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |