X

El museu Krekovic reobre amb la inuguració de ‘Copy paste’

:Les obres de Kristian Krekovic conviuen ara amb les d'altres pintors i la mostra que just s'ha inaugurat

24/09/2020

El museu Krekovic reobre amb la inuguració de ‘Copy paste’

Miquel García

El museu Krekovic reobre les portes amb esperit renovat, alguns canvis estructurals i amb la inauguració de la mostra ‘Copy paste’, dels joves artistes Marta Ruiz i Jaime González.
Les obres de Kristian Krekovic conviuen ara amb les d’altres pintors i la mostra que just s’ha inaugurat i que se centra en la influència de les xarxes socials en els artistes més joves. Captures de pantalla de converses de whatsapp, retrats d’alguns dels youtubers del moment, dibuixos a llapis… Aquesta és la proposta de ‘Copy paste’

Els 6 mesos de tancament d’aquest espai han donat per repensar la funció del museu, on, ara, a més de la mostra ‘Copy paste’ i de les obres del pintor Kristian Krekovic, hi trobareu també una col·lecció de pintures d’artistes estrangers que tengueren un fort lligam amb Mallorca i que retractaren els seus paisatges.

La localització del museu Krekovic, ubicat al polígon de Llevant de Palma, dona a aquest espai una funció social molt més intensa que altres espais expositius. Bona mostra d’això és aquesta instal·lació realitzada i protagonitzada per alumnes del Centre de Formació Professional Borja Moll.

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris