mallorca

El musical més esperat de la temporada ‘Memòries d’un gentleman anglès’, s’estrena al Teatre de Manacor

Aterra a la Sala Gran amb una posada en escena espectacular, set intèrprets a l'escenari i composicions musicals en directe


Aterra a la Sala Gran del Teatre de Manacor una de les estrenes més esperades de la temporada alta. Música inoblidable, màgia amb una posada en escena espectacular, trepidant, fresca i que promet rialles, sense aturar. Tot plegat i molt més, és el que podrem veure i sentir al musical “Memòries d’un gentelman anglès. Una guia per seduir i assassinar”.  Aquest horabaixa, aixeca el teló, però continuarà en escena fins aquest diumenge 5 de desembre.

A Ib3 Ràdio, hem estat a un dels assaigs. Les indumentàries, les músiques, les veus dels set intèrprets, els decorats, els attrezzos… són espectaculars. Parlam d’un format de teatre musical força acoblat, amb canvis de vestuari que fan les actrius i actors, cada 30 segons. Els canvis d’escena són “trepidants, com si nosaltres, els espectadors, estiguéssim veient una pel.lícula”, així ens ho ha explicat un dels protagonistes principals, Sergi Gil, qui narra les històries a través de memòries.

Sergi Gil, membre de la companyia Les Chapelles, és també l’autor de l’adaptació en català i al format musical de l’obra de Roy Hornimann.

Com a teatre musical, les composicions i les veus, son claus en el muntatge. No debades, les peces musicals esdevenen, autèntiques protagonistes de la posada en escena. Montse Mozo és la directora musical i una de les intèrprets.

L’acompanyament de les veus es fa amb un piano, a càrrec de Llorenç Prats i el clarinet, el sona Miquel Joan Gelabert.

“Memòries d’un gentleman anglès” és un joc assassí, tal com presenten l’espectacle, sempre amb trets d’ironia i humor intel·ligent. Situat a l’Anglaterra eduar-diana, un jove gentleman anglès descobreix que està en la novena posició per heretar un comtat. Conscient de la fortuna que pot assegurar el seu futur, el protagonista pren una decisió que farà que cada un dels vuit hereus que el precedeixen estiguin en perill. Joan Toni Oliver,  protagonista principal, fa avançar la història d’una manera molt rítmica.

Un muntatge arriscat i innovador amb set intèrprets a l’escenari sota la direcció de Joan Antoni Sunyer. Com dèiem, el vestuari té una força expressiva. Ha estat dissenyat per la creadora Bàrbara Bibiloni.

Dèiem que és un joc assassí, esbojarrat, que frega el sense sentit, tal vegada per això, “la màgia i les rialles estan assegurades”, diu Carme González, actriu

“Memòries d’un gentelman anglès. Una guia per seduir i assassinar” està en escena des d’avui dimecres fins tot el cap de setmana, al teatre de Manacor

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La Fira del Ram obrirà del 25 de febrer al 24 d’abril

Salut i firaires han acordat el protocol a seguir per garantir la màxima seguretat

Palma XXI: “No hem de recuperar tota l’economia del 2019. Si això passa, no farem la transició”

L'observatori social reflexiona al seu anuari sobre el canvi de model econòmic, urbanístic i ecològic