SOCIETAT

El nou carril bici del primer cinturó de ronda d’Eivissa tendrà un cost de 680.000 euros

El projecte es tramita de manera independent de la reforma d'aquesta via per poder començar les obres com més aviat millor


L’Ajuntament d’Eivissa construirà un nou carril bici al primer cinturó de ronda que connectarà el recinte firal amb el barri des Viver. El projecte es tramita de manera independent de la reforma d’aquesta via per poder començar les obres com més aviat millor. L’Ajuntament d’Eivissa ja ha acabat la redacció del projecte, que ara ha d’autoritzar el Consell. Té un pressupost de 680.000 euros i es finançarà a través dels fons europeus Next Generation. Al carrer, molts aplaudeixen la mesura i alguns fins i tot volen comprar-se una bicicleta, però altres no estan a favor de fer un carril específic.

El carril bici del primer cinturó es tramita de manera independent a la reforma de la via, que té un pressupost de 60 milions i ha estat inclosa al Pla d’Inversions Estratègiques. Així, es podrà avançar en la construcció del vial ciclista. Tot, segons l’Ajuntament d’Eivissa, amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta i reduir la contaminació ambiental i acústica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |