societat

El nou director de l’aeroport de Palma descarta la ubicació de cap hotel als terrenys a desenvolupar

L'aeroport vol que a mitjà termini el 40% de l'energia que consumeix la infraestructura sigui solar i autoproduïda

El+nou+director+de+l%27aeroport+de+Palma+descarta+la+ubicaci%C3%B3+de+cap+hotel+als+terrenys+a+desenvolupar

El nou director de l’aeroport de Palma es reunirà la setmana que ve amb representats del govern, el Consell i l’ajuntament per començar a parlar del “pla d’activitats complementàries” que definirà quin serà el futur dels terrenys de l’aeroport encara per desenvolupar. Tomas Melgar assegura que l’objectiu no es créixer sinó estudiar què es pot fer amb els espais disponibles. Queda descartat la ubicació d’un hotel però es si es plantegen ubicar-hi empreses o fins i tot una residència per a treballadors.

Tomás Melgar- que fa un mes i mig que va assumir la direcció de Son Sant Joan- insisteix que la capacitat de càrrega de l’aeroport és la mateixa des de fa més de vint any, i que les obres d’ampliació previstes són per renovar-ne les instal·lacions i millorar el servei.

D’altra banda, Melgar assegura que una de les prioritats a curt i mitjà termini és ser més sostenibles i arribar a produir, a través de plaques solars, el 40% de l’energia que consumeix l’aeroport.

Una altra de les modificacions que experimentarà Son Sant Joan està lligada al Brèxit. Tal com es fa a altres aeroports europeus, hi haurà una sala única de recollida d’equipatges i tots els passatgers, arribin d’on arribin, sortiran per la mateixa sortida. Melgar assegura que l’aeroport estarà preparat abans del 31 de gener.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Associació hotelera de Menorca lamenta que el Consell no s’impliqui en la campanya sobre els protocols sanitaris

Ashome ha posat en marxa la iniciativa just abans que el Govern alemany declarés Balears zona de risc

Comença la mitja veda per als caçadors de Mallorca

El 15 d'agost marca l'inici de la caça de la llebre, el tudó, el colom salvatge, la tórtora turca i...

Sense controls sanitaris als aeroports balears

Els passatgers asseguren que només es pren la temperatura a alguns viatgers, no a tots els que passen per les instal·lacions