societat

El nou hospital del Grup Juaneda a Ciutadella quedarà enllestit el febrer del 2022

Les obres han començat aquesta setmana, amb una inversió de 15 milions d'euros


Ciutadella tendrà hospital privat a partir del febrer del 2022. El Grup Juaneda espera haver acabat llavors les obres del nou edifici, que ha començat a aixecar aquesta setmana amb una inversió de 15 milions d’euros. La clínica privada pretén cobrir, les necessitats sanitàries del ponent de Menorca, que triplica les urgències a l’estiu.

Les obres havien d’haver començat el passat mes de març, però la pandèmia va paralitzar el nou hospital fins dimecres passat. Cadascuna de les dues plantes de l’edifici tindrà 3.000 metres. Amb ell, el Grup Juaneda centralitzarà els serveis que ara té disseminats en tres edificis de Ciutadella: l’hospital, les consultes externes i el centre de medicina estètica. Tindrà 56 llits, 20 més que en l’actualitat.

Tot i que és de capital privat, les noves instal·lacions assistiran una població de 30.000 habitants que geogràficament viuen a l’extrem oposat de l’únic hospital públic de l’illa, el Mateu Orfila de Maó. El Grup Juaneda té conveniades algunes especialitats, com per exemple radiologia, amb la seguretat social, però també dona cobertura en casos d’urgència.

El Grup Juaneda atén 100.000 consultes externes a Menorca en un any, 3.000 intervencions quirúrgiques i 20.000 urgències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Es retiren els enderrocs abocats il·legalment al polígon de ses Veles, a Bunyola

Les tasques de neteja les ha assumit el Consell de Mallorca i Mac Insular

La Guàrdia Civil continua cercant pistes que els ajudi a esclarir la desaparició d’Antoni Llabrés Mayrata

Els investigadors esgotaran les darreres hores abans que aquest divendres matí, Juan Torres Serra, sigui conduït fins als jutjats d'Inca...

‘Un Nadal de Qualitat’, una campanya nova de promoció del producte local

Proposa el consum Oli, vi, formatge i sobrassada de les illes per celebrar un Nadal tradicional