X

El nou palau tendrà un dispositiu més lax i permissiu per al primer toc del Dia des Be, segons la Policia Local de Ciutadella

Caldrà veure, però, si el primer toc de dia 23 es farà també a Vivó Truyols o a Can Morel

16/06/2023

El nou palau tendrà un dispositiu més lax i permissiu per al primer toc del Dia des Be, segons la Policia Local de Ciutadella

Aquest divendres ha estat un dia molt intens de preparatius a la casa de la família Vivó Truyols. Una casa del 1920 acabada de restaurar i que acollirà finalment el primer toc del Dia des Be a Ciutadella. Encara falta veure si dia 23 serà també allà. El caixer senyor no renuncia al fet que es pugui fer com l’any passat a Can Morel, tot i que hi ha un informe desfavorable municipal.

Des de la Policia Local de Ciutadella creuen que la nova ubicació és millor per al poble, ja que els carrers són més amples, amb més visibilitat i podran fer un dispositiu més lax i permissiu, sense tants filtres estàtics com l’any passat.

L’entrega de la bandera i el primer toc del Dia des Be serà a la sala dels retrats familiars. I també s’exposaran a l’entrada les carotes a partir de dissabte.

Caldrà veure, però, si el primer toc de dia 23 es farà al palau Vivó Truyols o a Can Morel. El caixer senyor no renuncia a l’antic espai, tot i l’informe tècnic municipal desfavorable, i espera continuar debatent amb el nou equip de govern que es formalitzi dissabte.

L’escala de la nova ubicació és més estreta i hi cabrien menys convidats dels que tenien previstos inicialment.


El caixer senyor no renuncia a celebrar Sant Joan a Can Simó


Diego Pastrana: “El primer toc serà més relaxat i segur a Can Vivó Truyols”

16/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT