societat

El nou rector de la UIB vol promoure la recerca, la participació i la transparència

El doctor en Física Jaume Carot ha guanyat per prou diferència les eleccions al rectorat

El+nou+rector+de+la+UIB+vol+promoure+la+recerca%2C+la+participaci%C3%B3+i+la+transpar%C3%A8ncia

Comença una nova etapa a la Universitat de les Illes Balears, o almanco això pretén el doctor en Física Jaume Carot. Dilluns el proclamaran rector, després de guanyar les eleccions per prou diferència respecte de l’altra candidata, Carme Orte. Carot arriba al càrrec amb un programa extens que ha treballat amb el seu equip durant un any.

Començaran creant una Comissió de Participació i Transparència. Tambe parlaran amb els diferents departaments de la Universitat per tal de “fer un pla per consolidar les plantilles i afrontar el relleu generacional amb garanties de qualitat”.

Carot reconeix que la Universitat ha quedat un poc enrere en algunes qüestions tecnològiques i digitals. Vol analitzar-ho amb calma: “Què és el que tenim, què ens fa falta i sobretot aprendre dels que saben, com ho tenen resolt a d’altres universitats”.

La proposta de Carot també preveu impulsar la recerca aconseguint més finançament i incidint en els recursos humans, i mirarà d’apropar el rectorat als estudiants, fent xerrades amb ells, però sobretot comunicant-s’hi a través de les xarxes socials, “que és allò que ells utilitzen”.

Dilluns la Comissió Electoral proclamarà Jaume Carot rector de la UIB. El nomenament oficial del Govern encara no té data.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La nova guia sobre l’ús de la mascareta

Ja no serà obligatòria ni l'aire lliure ni en reunions de convivents, tot i que s'haurà de respectar sempre la distància de seguretat

Entra en vigor la llei d’eutanàsia

En base a l'experiència que han tingut altres països això pot significar que, a Balears, es practiquin devers 80 eutanàsies anuals

La Policia Local identifica sis joves per una baralla a Cala en Blanes

Es repeteixen els incidents a l'aturada de taxis de la Plaça des Born, on s'han arribat a concentrar fins a...

Detingut un conductor a Ciutadella per intentar esquivar la policia amb sis tipus de drogues damunt

L'home, de 45 anys, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, però en la de detecció d'estupefaents va donar positiu...