societat

El nou servei de neteja intensiva amb aigua a pressió ha passat per 29 barris de Palma

S'han destinat prop de 3 milions d'euros per reforçar la neteja a la ciutat, i s'ha incrementat la plantilla en 50 persones


El nou servei de neteja intensiva amb aigua a pressió d’EMAYA ja ha passat pels 29 barris de l’eixample de Palma. S’espera que a partir d’ara, aquest servei passi per cada barriada almanco un cop al mes.

L’Ajuntament de Palma fa una passa més per reforçar la neteja de la ciutat. Emaya ha incorporat 4 nous equips de neteja que consten d’una bufadora,  una màniga d’aigua a pressió,  una màquina hidroagranadora i 3 operadors.  Segons el batle de Palma, José Hila, aquest és un servei “molt demandat per la ciutadania i ja no aturarà”. El nou servei ja ha passat pels 29 barris de l’eixample de Palma. S’espera que a partir d’ara, aquest servei passi per cada barriada almanco un cop al mes.

La plantilla s’ha incrementat en 50 persones durant la primera fase de reforç dels serveis de neteja, presentada a l’octubre. De cara a l’any que ve, s’espera augmentar la plantilla en 50 persones més, i que aquest servei arribi als barris perifèrics.

Entre les millores realitzades, també s’han ampliat les papereres a la zona del centre de Palma. S’estan “reforçant i substituint les papereres”, explica el director d’EMAYA, Ramon Perpinyà. D’aquesta manera, s’uniformitzen i s’augmenta la seva capacitat, “en algunes àrees fins i tot s’arriba a duplicar la seva capacitat”, afegeix.

Cort ha destinat prop de 3 milions d’euros a aquest projecte de reforç. Ara les autoritats fan una crida al civisme de la ciutadania, i recorden que la neteja és una tasca de tots.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. jose Ramírez, Calle Vallseca 11/11/2021

    Pufff

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El Consell de Menorca aprova una nova ajuda per a les famílies en risc d’exclusió social

El Programa de Suport a la Inserció està dotat amb mig milió i preveu ajuts de fins a 783 euros...

Un grup de mallorquins queden atrapats al Marroc després del tancament aeri

Iberia ha anunciat que retornarà els espanyols que han quedat atrapats al país. El govern del país ha pres la...

TaPalma Solidària reparteix 250 racions al menjador social Zaqueo

El cuiner Koldo Royo ha estat l'encarregat de dirigir el procés d'elaboració

L’IB-Salut descarta suspendre l’activitat quirúrgica a més hospitals

L'únic que ho està fent és el Mateu Orfila, que ha tancat la meitat dels quiròfans davant l'alta incidència