X

El Palau de Congressos de Palma no celebra cap esdeveniment el primer trimestre de l’any per l’expansió d’Òmicron

Tots els congressos i reunions empresarials previstes en aquests tres primers mesos de l'any s'han posposat i s'han aturat les reserves

06/01/2022

El Palau de Congressos de Palma no celebra cap esdeveniment el primer trimestre de l’any per l’expansió d’Òmicron

El turisme de congressos es resenteix per l’expansió de la variant Òmicron de la Covid-19. En aquest primer trimestre de l’any, no hi ha previst cap esdeveniment al Palau de Congressos de Palma.

Segons confirmen fonts de Meliá Hotels International, els que hi havia organitzats per aquestes dates s’han posposat i no s’han confirmat reserves d’empreses i grups que estaven pensant reservar.

Des de l’empresa confien en que aquesta situació es pugui revertir prest i, tan aviat com es vegi controlada la vessant sanitària, comencin a reservar-se aquests congressos i reunions empresarials.

En aquest sentit, afirmen que els grups petits i mitjans es mobilitzen amb molta rapidesa, i s’espera que podrien tornar aviat les reserves d’empreses de grups mitjans i petits, de fins a 500 persones, al Palau. Això amb l’esperança de que 2022, diu Melià, sigui un any positiu per aquest tipus de turisme.

06/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT