mallorca

El Palau de Congressos i el seu hotel ingressen 15,3 milions el 2018

S'hi han celebrat 226 esdeveniments amb 76.600 assistents

El+Palau+de+Congressos+i+el+seu+hotel+ingressen+15%2C3+milions+el+2018

15 milions amb un impacte econòmic de 25 milions d’euros

L’activitat del Palau de Congressos de Palma va tenir un impacte econòmic de 25 milions d’euros durant el 2018, segons el càlcul fet per Melià, la seva gestora. Tant el Palau com l’hotel ingressaren més 15 milions d’euros. S’hi celebraren 226 esdeveniments amb uns 76.600 assistents.

Els congressos nacionals del sector farmacèutic o els actes corporatius de firmes internacionals han estat els esdeveniments més habituals al Palau de Congressos durant el 2018. Però l’activitat empresarial i cultural de l’illa, amb 80 actes celebrats i 45 mil assistents, també ha copat bona part de l’activitat del Palau.

Amb aquests resultats Palma se situa ja en el mapa com a destinació MICE, destinació del turisme de negocis. En els dos darrers anys, el turisme de negocis a Palma ha crescut un 45%. Tot i això, reconeixen, encara queda feina per fer.

7,5 milions en mans de l’Ajuntament de Palma

Des de l’entrada en funcionament del Palau i del seu hotel, a més, s’ha superat la previsió d’ingressos cap a l’Ajuntament de Palma. El consistori ja ha rebut 7,5 milions d’euros. Una quantitat que, diu la presidenta de la societat del Palau de Congressos, Joana Maria Adrover, s’amortitza damunt dels 107 milions que costaren les obres.

Previsions 2019

El 2019 es presenta, apunten els responsables del Palau, com a un any de transició, ja que molts dels congressos celebrats l’any passat són bianuals. Tot i això, s’esperen uns resultats similars als del 2018. La vista està posada, afegeixen, en el 2020. Any per al qual ja hi ha tancats 9 grans congressos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El candidat de Vox al Consell de Mallorca aposta per defensar el món rural

Pedro Bestard, actual president de la Federació de Caça, s'ha compromès a reduir el nombre de càrrecs públics de la institució

L’IBAVI construirà 244 habitatges públics al solar de Can Domenge de Palma

Se sumaran als 1.000 habitatges de protecció oficial que gestiona el Govern a Palma

Madura el projecte del Museu Marítim de Mallorca

S'obrirà de manera definitiva en tenir tot el material reunit i una planificació d'activitats que dinamitzi l'espai