mallorca

El Palau de Congressos i el seu hotel ingressen 15,3 milions el 2018

S'hi han celebrat 226 esdeveniments amb 76.600 assistents

El+Palau+de+Congressos+i+el+seu+hotel+ingressen+15%2C3+milions+el+2018

15 milions amb un impacte econòmic de 25 milions d’euros

L’activitat del Palau de Congressos de Palma va tenir un impacte econòmic de 25 milions d’euros durant el 2018, segons el càlcul fet per Melià, la seva gestora. Tant el Palau com l’hotel ingressaren més 15 milions d’euros. S’hi celebraren 226 esdeveniments amb uns 76.600 assistents.

Els congressos nacionals del sector farmacèutic o els actes corporatius de firmes internacionals han estat els esdeveniments més habituals al Palau de Congressos durant el 2018. Però l’activitat empresarial i cultural de l’illa, amb 80 actes celebrats i 45 mil assistents, també ha copat bona part de l’activitat del Palau.

Amb aquests resultats Palma se situa ja en el mapa com a destinació MICE, destinació del turisme de negocis. En els dos darrers anys, el turisme de negocis a Palma ha crescut un 45%. Tot i això, reconeixen, encara queda feina per fer.

7,5 milions en mans de l’Ajuntament de Palma

Des de l’entrada en funcionament del Palau i del seu hotel, a més, s’ha superat la previsió d’ingressos cap a l’Ajuntament de Palma. El consistori ja ha rebut 7,5 milions d’euros. Una quantitat que, diu la presidenta de la societat del Palau de Congressos, Joana Maria Adrover, s’amortitza damunt dels 107 milions que costaren les obres.

Previsions 2019

El 2019 es presenta, apunten els responsables del Palau, com a un any de transició, ja que molts dels congressos celebrats l’any passat són bianuals. Tot i això, s’esperen uns resultats similars als del 2018. La vista està posada, afegeixen, en el 2020. Any per al qual ja hi ha tancats 9 grans congressos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Manco gent que altres anys en el Pancaritat de Crestatx

La imatge de Santa Margalida ha estat portada per sis barratineres després que el rector fes una crida a la participació.

Sant Jordi: sol, llibres, roses i vacances escolars a totes les Illes

Fins a 9 floriesteries han col·locat paradetes en el recorregut de plaça Cort a Plaça Espanya

La Policia Nacional interroga per separat els dos presumptes piròmans de Palma

Des de finals del 2017 han estat 355 contenidors cremats

Pancaritat a Montuïri

El temps dóna una treva als pancaritats d'avui