societat

El Palma Aquàrium espera reobrir les seves portes la segona quinzena de juliol

A l'interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada

El+Palma+Aqu%C3%A0rium+espera+reobrir+les+seves+portes+la+segona+quinzena+de+juliol

La nova normalitat ja ha arribat, però hi ha empreses que encara no veuen clar obrir. És el cas del Palma Aquàrium. Durant aquests tres mesos, la seva prioritat ha estat tenir cura dels animals. Planifiquen la seva reobertura per a la segona quinzena de juliol.

La pandèmia del coronavirus ha deixat nombroses imatges inèdites. Aquesta n’és una altra. Des de la seva inauguració al 2007, el Palma Aquàrium havia obert les portes tots els dies de l’any, fins i tot per Nadal i Cap d’Any. A l’exterior, tot tancat, però a l’interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada. Per continuar conscienciant d’aquesta necessitat, i apropar les espècies als seus clients, organitzen tallers i visites virtuals a través de les xarxes.

Durant aquest tancament temporal, aprofiten per fer manteniment de les instal·lacions. El que tampoc no han deixat de banda han estat els projectes de rescat i recuperació de tortugues i dofins.

Fa pocs dies que han tornat una tortuga a la platja de Palma i tres a la zona de ses Covetes. Aquesta situació els suposa un greuge econòmic important, però ja fan feina amb els nous protocols que hauran d’aplicar per mantenir garanties de seguretat.

La data de reobertura encara està per determinar i depèn de com es reactivi l’activitat turística. L’objectiu és poder obrir al públic la segona quinzena de juliol. El que sí que posen en marxa ja a partir de dia primer és el campus d’estiu per a infants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca recupera un segle de documentació de totes les empreses que han fonamentat la seva indústria

Els primers documents oficials daten del 1919, moment històric molt marcat per la grip espanyola

La pandèmia provoca canvis en la selectivitat a Menorca

Els 445 alumnes inscrits estan convocats a la sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i al recinte firal de Maó

Funeral per les víctimes de la Covid-19, deu dies abans de l’homenatge institucional del Govern

El president Pedro Sánchez, de viatge institucional a Portugal, no hi ha assistit

Les parelles de Balears són les que més se separen de tot l’estat

Balears va liderar la taxa de divorcis amb un 6,6% de demandes per cada 10.000 habitants, l'any passat