societat

El Palma Aquàrium espera reobrir les seves portes la segona quinzena de juliol

A l'interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada

El+Palma+Aqu%C3%A0rium+espera+reobrir+les+seves+portes+la+segona+quinzena+de+juliol

La nova normalitat ja ha arribat, però hi ha empreses que encara no veuen clar obrir. És el cas del Palma Aquàrium. Durant aquests tres mesos, la seva prioritat ha estat tenir cura dels animals. Planifiquen la seva reobertura per a la segona quinzena de juliol.

La pandèmia del coronavirus ha deixat nombroses imatges inèdites. Aquesta n’és una altra. Des de la seva inauguració al 2007, el Palma Aquàrium havia obert les portes tots els dies de l’any, fins i tot per Nadal i Cap d’Any. A l’exterior, tot tancat, però a l’interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada. Per continuar conscienciant d’aquesta necessitat, i apropar les espècies als seus clients, organitzen tallers i visites virtuals a través de les xarxes.

Durant aquest tancament temporal, aprofiten per fer manteniment de les instal·lacions. El que tampoc no han deixat de banda han estat els projectes de rescat i recuperació de tortugues i dofins.

Fa pocs dies que han tornat una tortuga a la platja de Palma i tres a la zona de ses Covetes. Aquesta situació els suposa un greuge econòmic important, però ja fan feina amb els nous protocols que hauran d’aplicar per mantenir garanties de seguretat.

La data de reobertura encara està per determinar i depèn de com es reactivi l’activitat turística. L’objectiu és poder obrir al públic la segona quinzena de juliol. El que sí que posen en marxa ja a partir de dia primer és el campus d’estiu per a infants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Troben la clau per a la possible recuperació de les poblacions de nacra

Dependrà de la dispersió de les larves pelàgiques, que viatgen per la columna d'aigua des de llocs no afectats o...

Els experts avisen: “La pandèmia suposarà un retrocés en la lluita contra el VIH”

Instan a prendre com a exemple l'estratègia de resposta enfront de la COVID-19 en qüestions com la realització de test...

“La vacuna només solucionarà la situació sanitària; no la pobresa”

Des que ha començat la pandèmia a les Illes Balears, s'ha duplicat la gent en situació de pobresa extrema. Segons...

Neix l’Observatori de dades de Formentera

Qualsevol persona pot consultar les dades d'aquest web