X

El Palma Aquàrium espera reobrir les seves portes la segona quinzena de juliol

A l'interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada

21/06/2020

Redacció

La nova normalitat ja ha arribat, però hi ha empreses que encara no veuen clar obrir. És el cas del Palma Aquàrium. Durant aquests tres mesos, la seva prioritat ha estat tenir cura dels animals. Planifiquen la seva reobertura per a la segona quinzena de juliol.

La pandèmia del coronavirus ha deixat nombroses imatges inèdites. Aquesta n’és una altra. Des de la seva inauguració al 2007, el Palma Aquàrium havia obert les portes tots els dies de l’any, fins i tot per Nadal i Cap d’Any. A l’exterior, tot tancat, però a l’interior hi ha més de 8.000 exemplars que necessiten atenció continuada. Per continuar conscienciant d’aquesta necessitat, i apropar les espècies als seus clients, organitzen tallers i visites virtuals a través de les xarxes.

Durant aquest tancament temporal, aprofiten per fer manteniment de les instal·lacions. El que tampoc no han deixat de banda han estat els projectes de rescat i recuperació de tortugues i dofins.

Fa pocs dies que han tornat una tortuga a la platja de Palma i tres a la zona de ses Covetes. Aquesta situació els suposa un greuge econòmic important, però ja fan feina amb els nous protocols que hauran d’aplicar per mantenir garanties de seguretat.

La data de reobertura encara està per determinar i depèn de com es reactivi l’activitat turística. L’objectiu és poder obrir al públic la segona quinzena de juliol. El que sí que posen en marxa ja a partir de dia primer és el campus d’estiu per a infants.

21/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris