14

El Palma encara la Champions després de caure a Jaén

Els de Vadillo surten derrotats per un clar 5-2. L'equip viatja avui horabaixa a Palma per afrontar tres partits a Europa

27/11/2023

A l’Olivo Arena el Mallorca Palma Futsal va fer el darrer assaig abans de la Champions. Tot i jugar bé, quedaren destapades greus errades a corregir que, una vegada més aquesta temporada, costaren gols. Però l’equip no va començar malament. Al cap de dos minuts, Jesús Gordillo avança els d’Antonio Vadillo. La nit començava bé. Però als 10 minuts Rómulo veu dues amonestacions, la segona en aquesta acció, i és expulsat. El Palma es posa en 5 faltes i el Jaén treu petroli. Chino des del doble penal marca al minut 10 i 11.

I un minut després, al 12, firma el seu hat-trick. Tres gols que posen el partit molt costa amunt. Però al segon temps Rivillos fa somiar els d’Antonio Vadillo amb el 3-2. Els mallorquins aposten pel porter jugador, però dos regals permeten a Pablo Taborda primer i Míchel sentenciar el partit.

El Palma encadena així la segona derrota consecutiva a la Lliga. Ara ve la Champions, 3 partits entre dimecres i dissabte. Toca passar pàgina per cercar una plaça per a la Final Four.