17

El Palma Futsal, a un punt de la final four

Als mallorquins els basta l'empat dissabte contra el Hit Kíiv després de guanyar aquest dijous el Lubawa polonès per 3 a 1

30/11/2023

L’Illes Balears Palma Futsal s’ha trobat amb un rival que no li ho ha posat gens fàcil, però ha aconseguit una victòria importantíssima. El Lubawa polonès ha resistit la màgia de Moslem fins al minut 14. Una jugada de l’iranià ha servit Marcelo per fer l’un a zero. El Palma s’ho havia merescut. Com també hauria merescut el que hauria estat molt probablement el gol de la Champions. Però el que ha arribat ha estat l’empat del Lubawa a tres minuts i quaranta segons per al descans. Raszkowski ha desviat el xut i ha enganat Luan Muler.

Tot obert a la segona part, els polonesos han continuat amb el seu joc físic i directe i els de Vadillo confiant l’atac als seus jugadors de més qualitat com Cléber. El partit ha entrat en el tram final i amb els mallorquins incòmodes, i els visitants a la seva i creant més perill. Però, tot seguit, ha aparegut un fins aleshores poc inspirat Bruno Gomes. Combinació entre MoslemRómulo i maniobra del brasiler que a la segona marca el dos a un a sis per al final. Duríssim el partit amb la primera posició en joc amb més de mig bitllet per a la “final four” també en disputa i que Moslem ha tancat amb el tres a un definitiu, també merescut, a un altre gran partit del geni iranià.