El Palma Futsal aconsegueix la quarta victòria consecutiva a casa

El Palma Futsal s'ha imposat al Valdepeñas per 5 a 3

12/11/2022

Palma Futsal

El Palma Futsal continua amb la seva bona ratxa. El conjunt palmesà tardava en encetar el marcador. No era fins el minut 17, que després d’una gran jugada de Cleber, Dani Saldise marcada el primer gol del partit. Només un minut després, al 18, Cleber marcava el segon amb un xut potentíssim. Poc abans de la xiulada de la mitja part, Moslem corria tota la banda i després d’una passada de Chaguinha feia un golàs per posar el 3 a 0 al marcador abans del descans.

Ja a la segona meitat, Bateria retallava distàncies al minut 30. Poc després, Mancuso era l’encarregat de marcar la quarta diana de l’equip. El Valdepeñas posava contra les cordes el Palma Futsal jugant durant 10 minuts amb porter jugador. I funcionava. Primer Bateria i després Lazarevic posaven el 4 a 3 al marcador. Als instants finals, Eloy Rojas donava tranquil·litat marcant a la porteria buida i deixant el 5 a 3 definitiu.