El Palma Futsal aprofita el descans de la lliga per guanyar el Nàpols

El conjunt de Vadillo s'imposa als italians 4-2 mentre continua pendent de la possible sortida d'Higor

17/09/2022

Lesionat i pendent de si el Benfica abona la seva clàusula de rescissió, Higor va quedar a la graderia en el partit amistós que enfrontava el Palma Futsal davant el Nàpols. La lliga ha aturat una setmana, però Antonio Vadillo vol que el seu equip continuï agafant rodatge.
El conjunt italià, que competeix a la Sèrie A, va ser el primer a avançar-se a Son Moix. Recuperació dins el camp del Palma que aprofita Rafinha per superar Barrón als dos minuts de partit.
L’equip de Vadillo va cercar l’empat amb insistència i Mancuso va trobar la recompensa just abans del descans. Bona assistència de Rivillos i el brasiler no perdona davant Ganho.
Amb el marcador igualat començava el segon temps, on els palmesans es mostraren més efectius. Nova assistència de Rivillos i Eloy Rojas anota a plaer el 2 a 1. El mateix jugador marcava el tercer uns minuts més tard. Al minut 31, amb un bon xut, Saldise marcava el quart del Palma.
El Nàpols apostava pel porter jugador i li servia per retallar distàncies amb el gol de Rodolfo. Però el Palma no va permetre una reacció. Li va saber posar pausa al partit per adjudicar-se la victòria i acumular bones sensacions. Dissabte que ve el Movistar Inter visitarà Son Moix a la segona jornada de lliga.