El Palma Futsal assoleix la gesta i es classifica per a les semifinals del títol de lliga

Victòria per 7 a 3 contra el Ribera Navarra

12/06/2022

11

Nit inoblidable a Son Moix, d’aquelles en què totes les besades i abraçades del món no fan justícia al sentiment d’una plantilla que contra tot pronòstic, ha complit la seva promesa, i ja és a les semifinals dels play-off pel títol de lliga. Victòria per 7 a 3 del Palma Futsal en un partit en què els locals han tornat a patir la injustícia de l’esport, però que a força de fe, i molt de cap fred, han aconseguit tirar-lo endavant. Perquè el partit començava de la pitjor manera possible, amb dues maçades immenses: gol de Gabriel Vasques al minut 1, i a continuació, lesió de Carlos Barrón.
El Palma, lluny d’arrufar-se, va continuar amb el seu pla de partit, però tot d’una, es va adonar que novament, hauria de lluitar contra un factor extraesportiu: la mala sort.
Fins a cinc llançaments al pal a la primera meitat, fins que Cainan, a 5 minuts per al descans, aconseguia fer el primer gol. La segona meitat va començar amb una nova poalada d’aigua freda: Espín esmicolava l’esperança de l’afició amb aquest autèntic golàs al minut 5. El Palma quedava sense marge de maniobra; havia de menester cinc gols en 10 minuts per enviar el partit a la pròrroga, i contra tot pronòstic, així ho va fer: Higor, Mancuso (que 9 jornades després es retrobava amb el gol), Eloy Rojas, Mancuso de nou, i una altra vegada Eloy, empaten l’eliminatòria en només 5 minuts. Un èxtasi que va frenar per moments Terry amb el 6 a 3, que tornava a deixar fora el Palma. Però tan sols uns segons després, Mancuso, que es va coronar amb un hat-trick, va fer el 7 a 3 definitiu. A la pròrroga, el Palma va aguantar a la perfecció el resultat, amb una darrera intervenció miraculosa de Fabio, que a 30 segons per al final, va salvar el Palma.
Partit inoblidable, però ja toca pensar en el Jaén.