El Palma Futsal cau a la Copa d’Espanya

L'equip d'Antonio Vadillo ha quedat eliminat després de perdre contra Movistar Inter al penals

26/03/2021

El Palma Futsal ha tornat a ensopegar amb la mateixa pedra a la Copa d’Espanya. L’equip mallorquí ha quedat eliminat als quarts de final a mans del Movistar Inter en un partit que semblava que s’escapava pels homes d’Antonio Vadillo abans del descans. Els madrilenys marcaren tres gols en 2 minuts abans d’anar al vestidor i el Palma va haver de tirar d’èpica per igualar el partit i forçar els penals.

Els mallorquins han recórrregut a l’orgull i la casta per intentar igualar un partit que s’h posar molt costa amunt al primer temps. I això que Higor pot fer el primer al minut 3. La seva rematada pega al pal. Les males notícies per al Palma arriben al minut 5. Vilela rep un fort cop al turmell esquerre i ha de deixar la pista coixejant. Amb el partit reprès, el Movistar Inter pot fer el primer en un doble penal. Fabio deixa el lloc a Barrón. El cordovès està encertat i atura la pena màxima a Borja. El moment clau va arribar al minut 18. Antonio Vadillo demana temps mort. I a la represa festival golejador de Movistar Inter en només dos minuts. El 0 a 1 el fa Pito amb un xut llunyà. Al 19, és el torn de Cecilio, que no falla davant Fabio. I el tercer, de nou, és obra de Pito, que afusella el porter del Palma. 0 a 3, i els jugadors, al túnel de vestidors. Els mallorquins necessitaven reaccionar i ho aconseguiren al segon temps. Lolo retalla distàncies al marcador al 27 després d’una bona combinació amb Joao. Quan faltaven 4 minuts per acabar el partit, Vadillo aposta pel porter jugador. Una estratègia que va donar els seus fruits. Minut 38, i Lolo enganxa un potent xut per fer el 2 a 3. I quan mancaven 22 segons per al final, ara sí, Higor empata l’enfrontament. Gol, genolls a terra i dits apuntant al cel. El partit es decidiria als penals. Des dels sis metres, al Palma Futsal se li va escapar la victòria. Marlon i Raúl Campos fallaren per als mallorquins. El Movistar Inter, en canvi, va marcar els quatre que va xutar. El darrer, aquest de Cecilio, va donar el pas a semifinals al conjunt madrileny. Els d’Antonio Vadillo diuen adeu al somni d’alçar la Copa d’Espanya. Ara tots els esforços se centraran a guanyar la lliga.