El Palma Futsal cau a la semifinal per quarta vegada

El Movistar Inter s'imposa 3-1 i torna privar als mallorquins per tercera vegada de disputar el títol de Lliga

27/06/2020

El Palma Futsal ha redactat el millor pròleg possible. Amb el partit encara per destapar, Tomaz ha avançat l’equip de Vadillo en una jugada de laboratori. El brasiler remata un servei des de la cantonada de Lolo. El Movistar Inter ha reaccionat amb vigor i talent. I ha empatat poc després. Una genialitat d’Humberto ha permès Borja superar Carlos Barrón al minut 9. Gran maniobra del pivot i diana del madrileny. A partir de llavors, el Palma ha disposat d’una bateria de rematades a la recerca de l’empat.

Sort que ha mancat especialment al segon acte, que ha estat un setge abolut del Palma. Dos tirs al pal, llençaments des de totes les distàncies, una pluja d’oportunitats malgastades i un denominador comú: l’absència de punteria

I l’Inter ha acabat penalitzant la manca de precisió dels illencs. Al minut 33, Bebe s’ha aprofitat d’un rebuig per plantar-se tot sol davant Barrón i superar el porter en la seva sortida. Un cop molt fort del qual el Palma ja no s’ha recuperat. Tot i activar la fórmula de porter-jugador, l’equip d’Antonio Vadillo ha estat incapaç d’empatar. I ja sobre la botzina, Marlon ha fet el tercer per tancar la victòria dels madrilenys. La final, un any més, haurà d’esperar